影視娛樂

跳至

首頁
12345...19

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

尋晚上左一集啦,奇幻劇

水晶宮

stagea 發表於 23-8-24 16:57
尋晚上左一集啦,奇幻劇

上咗嗱?
對呢套有情意結,會開嚟望下

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

은우수호 發表於 23-8-24 18:42
上咗嗱?
對呢套有情意結,會開嚟望下

尋晚上左一集,咩情意結,講嚟聽下

水晶宮

stagea 發表於 23-8-24 18:49
尋晚上左一集,咩情意結,講嚟聽下

因為當初銀優收到呢部同犬系嘅劇本,最後佢推咗呢部,揀咗犬系。

當時其實我希望佢接呢部,因為想睇佢做律師。

到依家,呢部律師劇都上,JTBC水木劇,有得睇,但銀優嗰部仲要等。

琥珀宮

은우수호 發表於 23-8-24 21:05
因為當初銀優收到呢部同犬系嘅劇本,最後佢推咗呢部,揀咗犬系。

當時其實我希望佢接呢部,因為想睇佢做 ...

原來咁,咁好似呢部律師角色明確,我開係因為奇幻劇+寶兒,上套睇佢係forest同朴海鎮做

水晶宮

stagea 發表於 23-8-24 22:34
原來咁,咁好似呢部律師角色明確,我開係因為奇幻劇+寶兒,上套睇佢係forest同朴海鎮做
...

朴海鎮上咗套全國死刑公投,諗緊開唔開好!

琥珀宮

은우수호 發表於 23-8-24 22:37

我都諗緊,劇情好似好凝重,睇完唔知會唔會好down,又要開假面女王,卡通又要追,好鬼忙碌咁。

水晶宮

stagea 發表於 23-8-24 22:40
我都諗緊,劇情好似好凝重,睇完唔知會唔會好down,又要開假面女王,卡通又要追,好鬼忙碌咁。
...

仲要一周一集,儲下貨先

假面係cult劇,我麻麻呢類劇,睇咗一集冇追落去。
不過鍾意呢類劇種嘅人,話劇情緊湊好好睇呢,幾多人捧場,呢套劇都幾多金句!

你睇緊邊套卡通???

琥珀宮

은우수호 發表於 23-8-24 22:45
仲要一周一集,儲下貨先

假面係cult劇,我麻麻呢類劇,睇咗一集冇追落去。

咁耐架
假面係我friend 介紹我睇,無睇介紹,要開下先知頂唔頂到,我都係like奇幻愛情,死啦!仲未睇戀人添,要排隊

水晶宮

stagea 發表於 23-8-24 22:47
咁耐架
假面係我friend 介紹我睇,無睇介紹,要開下先知頂唔頂到,我都係like奇幻愛情,死啦 ...

我睇咗介紹同劇評,睇咗一集,可能唔係杯茶,冇意慾追落去,不過屋企人有追睇(佢鍾意NaNa),覺得好睇,話雖然估到劇情但節奏快同埋緊張呢!

琥珀宮

은우수호 發表於 23-8-24 22:56
我睇咗介紹同劇評,睇咗一集,可能唔係杯茶,冇意慾追落去,不過屋企人有追睇(佢鍾意NaNa),覺得好睇, ...

啱啱昅左少少介紹,有整容,又馬馬地呢啲喎,咁就有時間先開

水晶宮

stagea 發表於 23-8-24 23:00
啱啱昅左少少介紹,有整容,又馬馬地呢啲喎,咁就有時間先開

路雲呢套未開,首播好唔好睇?

琥珀宮

은우수호 發表於 23-8-24 23:01
路雲呢套未開,首播好唔好睇?

明早先有時間睇,今日早上忙碌,下午又放左假,明天報告你知

水晶宮

stagea 發表於 23-8-24 23:02
明早先有時間睇,今日早上忙碌,下午又放左假,明天報告你知
...

thx

琥珀宮

은우수호 發表於 23-8-24 23:03
thx

喂喂...開左半集, 可以睇喎!!!
男主有奇怪能力咁

珍珠宮

stagea 發表於 23-8-25 10:19
男主有奇怪能力咁

上左啦?
我仲走左去開假面

水晶宮

stagea 發表於 23-8-25 10:19
男主有奇怪能力咁

怪力?有啲咁嘅事

珍珠宮

은우수호 發表於 23-8-24 22:37

朴而家改左接劇style
麻麻地有興趣

水晶宮

andyan324 發表於 23-8-25 10:21
朴而家改左接劇style
麻麻地有興趣

上年嗰套現在開始是showtime我追哂啊,同秦基周都甜呀,搵啲鬼幫手扮魔術師玩魔術幾好笑,我追哂!
但今次呢套就要諗諗,我想睇朴,不過劇情我又驚好暗沉嗰隻。

琥珀宮

은우수호 發表於 23-8-25 10:20
怪力?有啲咁嘅事

暫寺形容奇怪能力先啦...
你開左就明, 唔可以講得太明顯, 劇透

首頁
12345...19

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊