自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章

esmehouse 發表於 23-9-5 14:44
今日有報導話車婉婉棄直資 offer 兒子叩入心儀小學

https://hk.news.yahoo.com/%E8%A6%AA%E5%AD%90%E5%90% ...

明顯間直資唔係心儀
如果係spccps仲會放棄咩?
寧願大抽獎仲要抽唔到實在太搏
食全餐係個人選擇

子爵府

annie133 發表於 23-9-5 05:06
St Jo係抽入,定佢扣門入?
好多叻都一樣轉走,話太忙冇咗個童年

我姨甥級頭,讀得輕鬆,平時冇乜溫習.
呢間真係叻嘅,啲嘢好深

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

好得意

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

solim 發表於 23-9-6 08:03
我姨甥級頭,讀得輕鬆,平時冇乜溫習.
呢間真係叻嘅,啲嘢好深

St. Jo 真係冇得輸 仲要係英文小學,LS 好似都係中文小學

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

yauchuchu 發表於 23-9-6 07:05
明顯間直資唔係心儀
如果係spccps仲會放棄咩?
寧願大抽獎仲要抽唔到實在太搏

我都覺得 Co-ed 唔收,佢個仔間幼稚園好多都搏 Co-ed 真搞笑幼稚園讀基督教、小學讀天主教
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

好似餅印

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊