夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

開心吸收勳章 我的育兒心得勳章

我老公都係咁,問佢咩都無咩反應架,佢仲唔係好理小朋友,份人求求其其是是旦旦,好多時我都對牛彈琴咁

不過佢家用俾足我,又會煮飯,我提出嘅意見佢好多時都尊重我或者由得我

我有時都會俾啲位佢man下,叫佢去捉昆蟲呀、整水喉電器呀、去開門拎外賣呀⋯⋯

varievarie    發表於 23-11-7 14:01

洋房

無人完美呀... 鍚你就夠...
如果要大男人當初點解揀佢?

大宅

紫雅 發表於 23-9-5 00:03
老公無脾氣,有愛心,小動物和小孩子佢都好鐘意,好疼錫個女,會買食送煮飯、做家務、出糧扣除佢自己洗費, ...

這個好老公啦!
我哋冧檔,你唔出聲,當睇唔到。
出聲叫佢幫,我又問点解唔自己做呀?卸得就缷。

男爵府

cookieman 發表於 23-9-16 19:30
我老公都係咁,問佢咩都無咩反應架,佢仲唔係好理小朋友,份人求求其其是是旦旦,好多時我都對牛彈琴咁:hap ...

開門拎外賣

複式洋房

有得就有失嫁啦,洗唔洗俾埋個屎忽你?你要佢小男人既細心,又要佢有大男人既霸氣,你自己諗一諗都唔合理既,就算有咁既人,到時實有其他缺點,仲有佢工作同生活有困難既時候你係唔係同樣俾到好有用既意見佢先,你咁自我中心,真係全世界圍住你轉咩?男人唔嫖唔賭錫屋企俾曬份糧你仲想點?真係字裡行間都覺得你難頂。

大宅

老公無脾氣,有愛心,小動物和小孩子佢都好鐘意,好疼錫個女,會買食送煮飯、做家務、出糧扣除佢自己洗費, ...

我明白樓主呀!叫老公送花俾我生日,搵埋資料要咩花,佢都好似搞唔掂好困難咁,仲話有壓力。

複式洋房

回覆 GreenMaDad 的帖子

你變相咪得鼓勵呢個人妻容易啲出軌啫,幫人解決唔係咁樣嘅應該勸佢呢多啲同佢老公坐低傾吓啲問題一場交大家舒服啲有咩唔啱你講出嚟就唔係咁樣搵朋友。

大宅

2024勳章

老公無脾氣,有愛心,小動物和小孩子佢都好鐘意,好疼錫個女,會買食送煮飯、做家務、出糧扣除佢自己洗費,...

電影 "Back to the future"內的 George McFly, 會不會像你老公呢 ?

這齣1985年電影內的George McFly, 不僅他太太對他黙忍欺凌態度不滿, 他兒子也是對他爸的懦弱不滿 .
每個人的底線可能不同, 但當很多人都認為他的底線是太低, 這便是懦弱.

複式洋房

有一句說話係 愛人通常不是理想型 你都話佢係好好先生 拍拖既時候你應該清楚佢係咩人先嫁人 佢冇主見就你彌補 夫妻係互補不足 有主見係好事 但一個顧家好先生唔容易搵 加油!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊