自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

禁止訪問

大宅

naicha 發表於 23-11-27 09:16
如果有睇過方XX一d訪問, 呢個男人執到都....

子爵府

Jane1983 發表於 23-11-27 09:17
回覆 kaka80 的帖子

佢力溝方中信,上埋方和陳同居的寓所親熱,被陳撞破,星幾巴。 ...

系唔係架?如果方系現場應該見到陳星佢幾巴啦!場景唔似!

(有冇同方中信傾?)冇,不過佢應該知道呢件事。」

珍珠宮

kaka80 發表於 23-11-27 10:01
後生時個樣夠殺食
佢後生時,我已經覺得佢訓吾醒,完全吾覺得佢殺食,吾鐘意睇佢做戲

珍珠宮

開心吸收勳章

佢力溝方中信,上埋方和陳同居的寓所親熱,被陳撞破,星幾巴。 ...

如果是真,咁莫小姐抵打

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 ChloeMa 的帖子

原來係咁, 好咗你有睇, 啲記者大造文章, 其實方中信做戲好木獨(近期睇大台夜晚重播爭分奪秒)!

水晶宮

coco_bean 發表於 23-11-27 08:57
陳淑蘭最近在直播中舊事重提,直認當初怒摑莫可欣唔止一巴。莫可欣坦言道:「其實陳年舊事仲提嚟做咩,都咁 ...

個個老咗都睇化咗,咁個人咪開心囉,無謂同自己過唔去

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

莫eq高

伯爵府

opclk99 發表於 23-11-27 10:00
大方生同小方生一樣咸到出汁,
乜女都啱架。
係馬交夜總會唔知有幾多"女朋友",

好多年前舊同學做過佢助手,都話佢好爛滾

opclk99    發表於 23-11-27 19:17

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

naicha 發表於 23-11-27 09:16
如果有睇過方XX一d訪問, 呢個男人執到都....
係,佢仲要莫就生個刻才肯結婚
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

畀面勳章

ychan^ 發表於 23-11-27 18:04
系唔係架?如果方系現場應該見到陳星佢幾巴啦!場景唔似!

(有冇同方中信傾?)冇,不過佢應該知道呢件 ...

我都覺得係,如果方中信係現場,被打的應該係男人
日日是好日

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁就抵打啦 應該打埋個男人
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

寶貝樂樂 發表於 23-11-27 09:51
記得睇個訪問,方生自己講話係莫有心搞個B 出
到有咗時焗佢去註冊,而佢自己就十分唔想要B同埋結婚: ...

我都記得,佢當時個樣仲要衰衰格格咁,千萬個不情願被迫咁,賤男

子爵府

mother904 發表於 23-11-27 18:19
我都覺得係,如果方中信係現場,被打的應該係男人

我記得好似系方同陳分咗手,陳對方念念不忘想同方復合。陳唔抵得莫同方一齊打莫

侯爵府

唔覺得男既靚/型

珍珠宮

apelok 發表於 23-11-27 10:12
件事都應該有30年,點解仲要提?
3個加埋都過百歲啦,唔好成日都講舊事點點點
...

‘’跳舞街’’咪又係成日講佢同區生! 若果唔係去咗加拿大讀書就。。。。

珍珠宮

檸檬檸檬 發表於 23-11-27 18:40
唔覺得男既靚/型

從無覺得過,仲話咩香港李察基爾?! 頂!!

珍珠宮

玩具勳章

當場星幾巴好難免,俾我踢堆個男人下體,純發泄

翡翠宮

畀面勳章

ychan^ 發表於 23-11-27 18:38
我記得好似系方同陳分咗手,陳對方念念不忘想同方復合。陳唔抵得莫同方一齊打莫
...

我的記憶都是這樣
日日是好日

伯爵府

mickeyeva 發表於 23-11-27 18:15
回覆 ChloeMa 的帖子

原來係咁, 好咗你有睇, 啲記者大造文章, 其實方中信做戲好木獨(近期睇大台夜晚重播爭 ...

一向啲人話佢有型我都唔覺,做戲又覺得作狀

首頁
34567...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊