自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

singwin 發表於 23-12-11 12:41
凍我預左,係驚無雪浪費左個假期
放心, 韓國雪場唔夠雪會噴人造雪, 記得有年, 日本唔夠雪到要早收, 鄰居好失望
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Angelice-BeBe 發表於 23-12-11 12:21
我女話著冬季校服好熱,近期好多時都二十幾度

當年我間中學, 冬天要長帶樓褸, 好彩今時今年無左呢回事
放下自在

象牙宮

MSAA 發表於 23-12-11 12:48
我女學校直頭冇提過幾時換冬季

下, 咁好既

放下自在

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊