自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Pinkshoes 發表於 23-12-15 09:09
次次送來爛腐爛水果或蔬菜 ,品質差劣

呢間野仲記得疫情時去攞貨凍肉,全部包好晒睇唔到入面。返屋企拆開先睇到原有包裝袋爆開晒爛晒 一百幾十元我費時徒我時間又打電話又等佢回覆,仲唔知幾時退錢。無下次

大宅

6299 發表於 23-12-16 23:03
呢間野仲記得疫情時去攞貨凍肉,全部包好晒睇唔到入面。返屋企拆開先睇到原有包裝袋爆開晒爛晒 ...

你都好只係包裝爛了, 仲可以食用 ,我係食物腐爛了, 要自己落街再買過

大宅

CCY22 發表於 23-12-16 20:49
唔通區區不同,咁要同cs反映一下

Yes, 都希望佢哋認真處理 顧客投訴的食物質素。 唔係一句話 顧客 處理不當 所以影響食物質素 拉過。 我最不認同這一點!

珍珠宮

Pinkshoes 發表於 23-12-17 02:30
你都好只係包裝爛了, 仲可以食用 ,我係食物腐爛了, 要自己落街再買過
...

因為疫情時買物資很困難,件凍肉爆開晒袋係好唔衛生,不過為左唔想浪費先照食。如係腐爛就即掉,但要自己搵客服又麻煩又等好耐時間,一百幾十元下次唔好再買佢

子爵府

冇穿過
目測 睇唔啱
佢都唔換比我

男爵府

我買咗HKTVmall好多年,係有時貨運輸問題整爛咗。同返CS反映,佢會二話不說full refund.

另外每次都會先WS 通知,人唔係屋企嘅話。要放門口,放座頭WhatsApp回覆佢就得。

買咗咁多年,有街車送、佢自己車送都無試過出事。

反而送到上門屋企無人收貨,而訂嘅貨有急凍冷藏貨。佢哋一早講明係唔會送,會即刻收走。

費事個客唔知幾時返,貨到時擺太耐壞咗,又要claim返佢囉。
違規簽名-超版代刪

公爵府

2024年龍年勳章

yan12345678 發表於 23-12-14 16:05
其實好怪,有無發覺如果用開嗰區速遞員,而態度好好,之後都會服務好好,但係如果用開嗰區態度吾好,以後 ...

試過一次,問多句都以挑機模式來回應,只想講以後都唔會用佢

~唔係打手,不過士多客服、運輸都好佢哋太多,可惜已經唔做,打來無用~

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實會唔會係屋企門口唔方便放所以見冇人就走
我間唔中先一次買但都有收到WHATSAPP同電話,WHATSAPP多數送貨前幾個鐘就會收到,而電話多數係半個鐘前,就算咁岩真係冇人收貨佢都會打黎問放門口得唔得,之後叫我俾番個CODE佢簽收(屯門區)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊