自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我今年生日嘅時候,姪仔送咗條手鏈俾我做禮物。佢一直都好孝順我,因為同家姐兩家人好close,見佢居然主動儲錢買嘢送俾我,我都打算買份聖誕禮物獎下佢。

不過我實在唔知依個年紀嘅男仔鐘意啲咩,又廢事問我家姐,一定會話我寵壞佢,JM們可唔可以俾啲意見我,集思廣益一下

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

APPLE WATCH?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Apple Watch, iPad Budget 高啲可以買 Macbook Air
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Headphone earphone
總用得著

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

要睇佢興趣,電話,earphone,錶果d夠大路。我仔女平時已有呢類用品,所以我好少買呢d野做禮物。佢地問過要有糖,智能小家電,rasberry pi 週邊產品,drone,拖鞋,dj set 等。

佢地對 lego mindstorms/technics 反應麻麻,但我諗有d男仔會鐘意玩。

親戚就俾利是仔就算,唔會大份過佢父母既禮,佢地鍾意集資買野,收禮唔會有野合心水,我唔知頭唔知路費時買錯野。

男爵府

畀面勳章

AirPod, Apple Watch , iPad , switch

珍珠宮

回覆樓主:

靚波鞋不過一定要帶埋佢去買,自己揀一定合心合意

侯爵府

budget?

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

anny_yau 發表於 23-12-19 16:02
我今年生日嘅時候,姪仔送咗條手鏈俾我做禮物。佢一直都好孝順我,因為同家姐兩家人好close,見佢居然主動 ...

波鞋? 藍芽耳機?

珍珠宮

Gift card都ok的
我之前去便利店買咗Apple store果啲gift card
好受歡迎

公爵府

2024年龍年勳章

anny_yau 發表於 23-12-19 20:02
我今年生日嘅時候,姪仔送咗條手鏈俾我做禮物。佢一直都好孝順我,因為同家姐兩家人好close,見佢居然主動 ...

貴啲就揀GoPro 運動相機,平啲就耳機,或者封利是俾佢自己揀。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

中學生最愛蘋果產品

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

留意Apple watch 好似唔戴得返學,學校唔嚴可能得,但考試一定唔可以戴

別墅

2024勳章

銀包、書包/運動背囊?

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

家姐個仔就係“姨甥仔”
兄弟嘅仔先係“姪仔”

伯爵府

回覆樓主:

直接問家姐,費事買左唔啱
收到大家開心

子爵府

中二學生 呢到d人竟然提議買d甘貴既野??

水晶宮

有牌子的銀包

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊