自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Lilyforest 發表於 24-1-1 09:17
呢個係香港一段黑歷史一,㻺史唔可以再提?因為心虚就叫人唔好提?

點解無啦啦會心虛,諗唔明個邏輯思維
咁你想提咪盡情提囉!阻唔到你架!不過就無啦啦騎劫左人地個po, 仲會搬去時政版甚至被封……d人真係好鬼無聊,咁都有得搵位開拖

子爵府

好有意思

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

fivebeanrice 發表於 24-1-1 09:19
點解無啦啦會心虛,諗唔明個邏輯思維
咁你想提咪盡情提囉!阻唔到你架!不過就無啦啦騎劫左人 ...

咪係,開個post都係想祝福大家在新既一年事事都成功姐,無端端又提舊事

複式洋房

2024勳章

珍珠宮

唔好意思我唔明,倒過來係咩風景?
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

珍珠宮

kikiboy 發表於 24-1-1 10:20
唔好意思我唔明,倒過來係咩風景?

掉轉看變成成功
這字款掉轉睇都係字是原出自日本人之手

及後被一幫人未知有否得到作者同意或比版權費廣泛印在他們的衫及用品上上街xx

公爵府

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主:

珍珠宮

BKFinder 發表於 24-1-1 10:28
掉轉看變成成功
這字款上下都係字是原出自日本人之手

睇到喇我以為幅圖已經倒轉咗
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

伯爵府

pomanlife 發表於 24-1-1 10:10
咪係,開個post都係想祝福大家在新既一年事事都成功姐,無端端又提舊事
...

有d人真係成個腦都充斥負面思想,明明正面事物都可以睇成負面……所以,我地唔好理佢,繼續感受元旦既開心喜悅

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pomanlife 發表於 24-1-1 00:01
在新的一年希望在努力中的你都會成功,健康快樂,幸福美滿

祝大家都身體健康 , 成功加油

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊