自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

15個預言,已應驗12.5個 下一個災難波及香港?

https://www.am730.com.hk/%E7%94%9F%E6%B4%BB/%E6%97%A5%E6%9C%AC%E5%9C%B0%E9%9C%87-%E6%97%A5%E6%9C%AC%E6%BC%AB%E7%95%AB%E5%AE%B6tatsuki%E7%A5%9E%E9%A0%90%E8%A8%80-15%E5%80%8B%E5%B7%B2%E6%87%89%E9%A9%9712.5%E5%80%8B-%E4%B8%8B%E4%B8%80%E5%80%8B%E7%81%BD%E9%9B%A3%E6%B3%A2%E5%8F%8A%E9%A6%99%E6%B8%AF-/311663

attach1/tmp/phpP1P9vt

子爵府

2024年龍年勳章

作者講到明係2025年的7月5日早上5時發生超大海嘯侵襲,一片陸地從海底升起,更將日本、台灣、香港和菲律賓等區域的陸地連在一起

希望唔好係真

attach1/tmp/phpRg3grH
attach2/tmp/php9WIXhb

pansy888hk    發表於 24-1-3 23:25

伯爵府

ilovepizza 發表於 24-1-2 20:44
15個預言,已應驗12.5個 下一個災難波及香港?

https://www.am730.com.hk/%E7%94%9F%E6%B4%BB/%E6%97%A5%E ...

睇到好驚喎

水晶宮

回覆樓主:

咁驚,希望唔係真啦

公爵府

入到去,全部係文字,有預言既原圖畫?

子爵府

回覆樓主:

希望今次唔準

珍珠宮

玩具勳章

閘住閘住閘住

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

《我所看到的未來》夢境8:Tatsuki將封筆 退出漫畫界

1995年1月2日,Tatsuki夢到自己封筆退出漫畫界,而事實在2000年,即漫畫《我所看到的未來》發行的下一年,她就封筆了。

隨著Tatsuki漫畫的熱度水漲船高,不少人開始冒充她,更有人冒認她接受雜誌訪問。Tatsuki決定不再沉默,在2021年10月份出版《我看見的未來 完全版》,補充上一冊出版後的一些內容。

----咁都得? 封唔封筆定繼續畫完全係佢選擇,都叫預言? 咁之後2021再版又補充唔係叫再畫? 呢d睇下就好,好似運程書咁,年年成本書寫咁多總有幾個會中,何必太認真

公爵府

2025災難太誇張唔太可信

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

加菲貓3 發表於 24-1-2 20:57
入到去,全部係文字,有預言既原圖畫?

https://www.eslite.com/product/1001129722682188615009

誠品有售,有興趣可買嚟睇睇

琥珀宮

https://youtu.be/L-EeLJHnimU?si=fL9BWj9oBZwFX2Op

老高與小茉舊年已經講過呢本書

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

ilovepizza 發表於 24-1-2 20:45
作者講到明係2025年的7月5日早上5時發生超大海嘯侵襲,一片陸地從海底升起,更將日本、台灣、香港和菲律賓 ...

啋,大吉利是過佢

琥珀宮

是福不是禍,是禍躲不過
最多咪大家一齊死,冇咩好驚

伯爵府

十個有八個係夾硬黎

珍珠宮

作者講到明係2025年的7月5日早上5時發生超大海嘯侵襲,一片陸地從海底升起,更將日本、台灣、香港和菲律賓 ...
要幾大能量先突然升起陸地。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

311 唔係3月11日咩?
原來係 2011年3月11 日
咁邪既11311

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

將日本香港台灣菲律賓 合併

咁應該係 中國打仗,成功將幾個國家吞併左

我都係鬥吹

翡翠宮

vivibabyvivi 發表於 24-1-2 21:45
是福不是禍,是禍躲不過
最多咪大家一齊死,冇咩好驚

如果係咁,我冇問……最緊要唔好留下既傷心難過

珍珠宮

印度神童勁D定佢勁D呀,??聽日開咩6合彩冧把測唔測到呀?

子爵府

2024年龍年勳章

selinako^^ 發表於 24-1-2 21:49
311 唔係3月11日咩?
點解係 2011年3月

咁311係發生喺2011年3月嘅

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊