夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

你其實依賴佢,先俾佢食住。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

子爵府

回覆 jjhwong 的帖子

睇晒你啲回應,其實都唔係好知你想點? 你講到你接受唔到同唔想忍,但從你回應其實由Day 1你就已經無say,佢一惡你就縮,我又唔係好明點解你見到佢收埋電話,你會走去問佢有啲咩瞞住你,令佢有機發爛,你亦提及你自己收入唔多,離婚連住都有問題

如果係咁,你自己都清楚你無嘢可以做,唯有等,等到有一日佢開聲唔要你

另外你哋只係同一屋簷下各有各生活,唔需要為咗咁為佢自尋短見,不如好好為自己未來計劃下,萬一真係佢提出時,你不止於拿手唔成世。

大宅

畀面勳章

靚靚C9 發表於 24-1-22 15:21
做咗咁多年同屋主,宜家叫妳俾佢掂同佢搞都無乜可能架啦!一係繼續忍維持現狀,一係分開同個囡搬出去雙依為 ...

冇錯,我都覺得難又怕佢吾乾淨。你都說出重点,阿女嫁左咁我点,我咪孤伶伶,自己朋友又吾多親戚少,最衰自己又吾系可以獨立嘅人,都吾敢諗。唉,煮到埋嚟就食,希望个天比條生路我行就算臨老冇左个老公。
要忘記傷痛,係時候要重新振作起來,可以嗎?  

大宅

畀面勳章

kwhkwh 發表於 24-1-22 16:01
你其實依賴佢,先俾佢食住。

系,佢絕對知我依賴佢,咁老婆依賴老公好正常,点解佢要食住我。

大宅

畀面勳章

HOPEFORBB 發表於 24-1-22 16:03
回覆 jjhwong 的帖子

睇晒你啲回應,其實都唔係好知你想點? 你講到你接受唔到同唔想忍,但從你回應其實由D ...

系,我好亂,都吾知点好,所以系到開个post 可以睇下大家点樣分析,我系乜都做吾到,只能夠等佢開聲,做女人做到我咁都好算冇用,比人食住仲要繼續忍。

別墅

jjhwong 發表於 24-1-22 12:26
雖然系分房瞓,可能女人吾会把性系第一位,但我對佢都有感情,佢冇乜錢系打份政府工,安安定定有長糧,如 ...

好明顯係豬朋狗友,我同c6都28年,係年初佢痂左d 仆街夠膽去叫雞,我地都分左房10年以後無咩野,我而家都好想一走了之

侯爵府

jjhwong 發表於 24-1-22 16:10
系,佢絕對知我依賴佢,咁老婆依賴老公好正常,点解佢要食住我。
呢個時間,唔系問「點解」,係諗下前面點行。我相信呢度冇jm 會夠膽做你間線位既野。

樓上俾哂大方向你,你呢樣唔得獨立果樣話做唔到。咁你仲想有咩做?

男爵府

一定好多人講風凉話,叫梗系离婚la,,,,,但有D古語可作參考,,,,佢識得返屋企就算了,,,,隻眼開隻眼閉,,,如真系忍唔到,影響身體健康,就一定要止蝕la

利申: 我都經過尼D艱苦日子,不堪回首

大宅

畀面勳章

kwhkwh 發表於 24-1-22 16:59
呢個時間,唔系問「點解」,係諗下前面點行。我相信呢度冇jm 會夠膽做你間線位既野。

樓上俾哂大方向你, ...

系,我今日系到睇到自己嘅缺點,就系只会縮同怨,吾識獨立,而家以靜制動,唯有見步行步,煮到埋嚟就食。

大宅

畀面勳章

vlamho 發表於 24-1-22 16:57
好明顯係豬朋狗友,我同c6都28年,係年初佢痂左d 仆街夠膽去叫雞,我地都分左房10年以後無咩野,我而家都 ...

咁我都你真係好相似,佢自從跟左佢个損友返大陸過夜按摩後,就成个人變曬。

大宅

畀面勳章

Peter2012 發表於 24-1-22 17:02
一定好多人講風凉話,叫梗系离婚la,,,,,但有D古語可作參考,,,,佢識得返屋企就算了,,,,隻眼開 ...

明白的,多謝你。希望你活得更精彩快樂!

侯爵府

jjhwong 發表於 24-1-22 17:04
系,我今日系到睇到自己嘅缺點,就系只会縮同怨,吾識獨立,而家以靜制動,唯有見步行步,煮到埋嚟就食。
...
以靜制動,唔代表你乜都唔做,水cap唔到就節流儲錢。女人多個錢,聲都大一些。

大宅

畀面勳章

kwhkwh 發表於 24-1-22 17:25
以靜制動,唔代表你乜都唔做,水cap唔到就節流儲錢。女人多個錢,聲都大一些。
...

收到,多謝提醒,要睇定啲,忍住先,睇佢想玩乜。有錢就有安全感。

別墅

jjhwong 發表於 24-1-22 17:07
咁我都你真係好相似,我个自從跟左佢个損友返大陸過夜按摩後,就成个人變曬。
...

幾舊水要靚要溫柔要刺激要大波咩都有,所以男人去得應該返唔到轉頭了

侯爵府

jjhwong 發表於 24-1-22 12:26
雖然系分房瞓,可能女人吾会把性系第一位,但我對佢都有感情,佢冇乜錢系打份政府工,安安定定有長糧,如 ...

佢死左,份長糧就斷架啦

複式洋房

花若盛開,蝴蝶自來,人若精彩,天自安排 呢個金石良言真係好值得用心參透
若然每日擔驚受怕又唔開心, 不如好好打扮自己, 每日節目舖排得密密麻麻
少朋友咪去報下堂上, 瑜伽又好手作班又好, 你太困係佢既小宇宙了
真心, 男人好賤...佢見你咁大改變又靚左又著衫新潮左, 佢驚過你呀...
一個人要變要偷食, 你控制唔到亦唔到你控制,
你要自強. 活得比佢好

大宅

畀面勳章

Bellabobo 發表於 24-1-23 10:46
花若盛開,蝴蝶自來,人若精彩,天自安排 呢個金石良言真係好值得用心參透
若然每日擔驚受怕又唔開心, 不如 ...

多謝你句金石良言,非常好,你講得好啱,男人要變真系冇得控制,就算無論有一个滿分嘅老婆都会變。我知道日後点做了,首先要學習放下然後要活得比佢好,要愛自己多啲。從新開始從新出發(emoji)不要再圍住佢嚟走。

QUEEN314    發表於 24-1-24 16:36

子爵府

婚姻吾系只為性來維繫,但性絕對係其中一環

子爵府

090922 發表於 24-1-22 10:37
有性需要的女人咁係咁講架!
問題有好多女人唔需要,唔通夾硬比咩?

女人當然可以唔畀,所有後果自己受返得架啦

大宅

cupid0627 發表於 24-1-23 14:39
女人當然可以唔畀,所有後果自己受返得架啦

你都係其中一個?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊