自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

小肥兔 發表於 24-2-8 15:47
原來球會咁獨裁、咁黑暗架 民主、人權在哪

其實唔係獨裁喎,好似你入一間公司做野,公司安排你見客,你可以唔去咩,公司比咗人工你,又簽咗合同,頂多會加額外bonus 姐

男爵府

回覆 littlefunpig 的帖子

渾水講嘅班主係食大茶飯嘅噃,如果係幾千萬都照殺而又同時玩臭自己同crown jewel 喺中港嘅名都冇所謂嘅話,咁我無言啦,大家冇需要再討論因為睇法完全唔同,希望你唔好介意。龍年事事順利,身體健康。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

MGTM 發表於 24-2-9 15:51
回覆 littlefunpig 的帖子

渾水講嘅班主係食大茶飯嘅噃,如果係幾千萬都照殺而又同時玩臭自己同crown jewe ...

人地而家唔係淨係香港搵食喎!
搵隻球王做吉祥物全球cap 水,
會淨係cap得幾千萬? 周邊產品VIP見面會呢?
一個KFC 餐都要580, 真係當人水魚咁食
唔洗唔好意思, 都係大家發表下自己睇法,
成個都係雞棚cap 水團,
總之而家大家當佢係everything, but sorry人地只係當你係nothing
我1毫紙都唔會花響呢班人身上

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

WChan 發表於 24-2-8 17:02
同意

主辦方有問題係另一件事, 但在場4萬觀眾係為左支持你而嚟, 有老有嫩, 淨係呢份對你既愛戴都唔值得你 ...

未係!我吾知所謂球王背後嬲咩
對住球fans 甘,痴心錯付,品格問題多過你球技、找$有幾勁!尼個污點記載一生

象牙宮

aromama 發表於 24-2-9 14:15
你個仔有冇話你知桌球喺中東係貴族運動?
全部有錢fans ,請佢私人表演都得啦!
...

所以咪關錢囉…我一直都話出起錢就未必咁啦…我一向都話有機會係收唔夠出場費架!係呢度某幾位話唔係,又話咩外國勢力,又話咩專恰香港人!

子爵府

無話可說 發表於 24-2-9 16:13
所以咪關錢囉…我一直都話出起錢就未必咁啦…我一向都話有機會係收唔夠出場費架!係呢度某幾位話唔係,又 ...

似乎你睇咗十幾板,你似乎都唔係好明喎 簡單啲咁講,你去食 buffet, 一間普通二星酒店收你三千蚊一位,賣點係每人一隻五頭吉品鮑魚,果日都仲講緊一定有,至多係晏啲食,你滿心歡喜去到原來無鮑魚食,得番啲一般二星酒店buffet食物,酒店話因為佢地俾唔起錢所以咪無囉。你會接受?因為酒店俾唔起所以無得食係應該?合情合理?咁係咪行騙吖?

仲有,唔好講什麼地方無 lady first,你去什麼地方旅行啲人無禮物。美斯係球王,地位非常崇高嘅公衆人物,佢一舉一動都要謹慎負責。香港一個藝人仔黑面,無禮貌都分鐘俾人插到暈,何況佢係美斯

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

無話可說 發表於 24-2-9 16:13
所以咪關錢囉…我一直都話出起錢就未必咁啦…我一向都話有機會係收唔夠出場費架!係呢度某幾位話唔係,又 ...

大家都一直話銀碼唔啱,佢唔嚟都仲得,冇人會怪佢,但佢明知自己唔會落場,但門票就照賣,咁就係同主辦方串謀詐騙香港球迷。

珍珠宮

畀面勳章

catcat6083 發表於 24-2-9 15:49
其實唔係獨裁喎,好似你入一間公司做野,公司安排你見客,你可以唔去咩,公司比咗人工你,又簽咗合同,頂 ...

講咩都無用lu,人地已回水,證明美斯已衰咗

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊