自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

港島南區一名中學籃球男教練與女學生的不雅照流出事件,消息稱,23歲男子於去年9月該校任職課外活動籃球教練,16歲女學生就讀中五,亦是籃球隊隊員,二人後來發展至情侶關係。

據悉,不雅照於網上瘋傳後,昨午3時許,女學生的家長與校方及警民關係組人員商討後決定報警求助,女事主聲稱自願與男教練發生性關係,警方列作「未經同意下發佈私密影像」案件仍在調查當中,暫時未有人被捕,校方於昨日已將涉案的男教練辭退。

警方回覆《星島頭條》網查詢時表示,警方2月22日下午留意到網上討論區有關貼文,已主動聯絡校方,並即時安排删除相關帖文,案件暫列作「未經同意下發布私密影像」,由西區警區刑事調查隊第五隊跟進調查。警方與校方正積極跟進案件,暫未有人被捕。

《2021年刑事罪行(修訂)條例》生效後,窺淫、非法拍攝或觀察私密部位、發布源自上述兩項罪行的影像,以及未經同意下發布或威脅發布私密影像,均屬違法。新訂罪行的最高刑罰為監禁5年,法庭可命令被告或其他人移除、刪除或銷毀涉案的私密影像。

https://www.stheadline.com/breaking-news/3319521/籃球教練不雅照風波-中五女生聲稱自願發生性關係?utm_source=sthwebshare&utm_medium=referral

la_source    發表於 24-2-26 09:14

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

回覆樓主:

好明顯啦

男爵府

回覆樓主:

d相係佢揸機自拍,話唔自願都冇人信

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

d相係邊個放出黎?

公爵府

2024年龍年勳章

其實女仔影呢D相真係好不智。

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

呢d女仔自己影相擺上網,呢d行為根本就是反叛、唔自愛,父母報警應該只會嬲父母一世,唔會反省變返乖。預佢會搵快錢搬走,唔會要父母學校管佢。

子爵府

SASSY10 發表於 24-2-23 15:37
港島南區一名中學籃球男教練與女學生的不雅照流出事件,消息稱,23歲男子於去年9月該校任職課外活動籃球教 ...
全部相都係女方揸手機自拍,一臉享受,好難唔係自願喎。。。。隨時做ptgf ,呢D 女仔壞到透。。。

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

睇相都唔似係被迫。。。而家啲女仔真係好開放

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

一定係, 佢好似好enjoy, 啲相好大胆, 有啲似係屋企拍, 唔知男定女屋企? 個阿sir個樣同埋個紋身都好唔掂, 個女真係似ptgf!

子爵府

野原美冴 發表於 24-2-23 15:48
呢d女仔自己影相擺上網,呢d行為根本就是反叛、唔自愛,父母報警應該只會嬲父母一世,唔會反省變返乖。預佢 ...
幾好奇呢個女仔既家庭成長係點。。。。。有留言話佢IG 大部分都係好性感既相,其實D 相流出來,隨時對佢都無乜影響,反而個教練無左份工。。。。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

呢一代嘅人太開放

公爵府

呢D相係會永世流傳!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

大宅

個女仔仲好似有男朋友

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

唔係話雙方都有另一半?

我估女仔正印男友放出嚟多,報復,等阿sir 工都無

珍珠宮

減齡達人勳章

TATEYAMA 發表於 24-2-23 15:57
呢D相係會永世流傳!

佢本人性格開放都唔介意放上網比人任睇,永世流傳對佢來說無所謂。

佢唔同天真嬌,天真嬌不是自己擺上網。

子爵府

TATEYAMA 發表於 24-2-23 15:57
呢D相係會永世流傳!

網上見那些相全都是女仔自拍,半裸、露patpat……根本不自愛~

公爵府

以我多年經驗,女仔絕對大膽過男,佢地名言,有你係身邊,咩都唔怕

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

KittyMelody1 發表於 24-2-23 15:55
幾好奇呢個女仔既家庭成長係點。。。。。有留言話佢IG 大部分都係好性感既相,其實D 相流出來,隨時對佢都 ...

估都係無屋企人理啦,中學生可以著到咁sexy ?出門見唔到洗衫都見到啦!

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊