興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我見到另一個 forum 有一條咁上下o既版規, 我諗我地版都係加埋好d.

**** 本論壇所有內容之圖片屬會員個人所有, 未經許
可, 不可轉載!! ****

大家同唔同意呢?
一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原帖由 Simar 於 09-6-17 10:33 發表
我見到另一個 forum 有一條咁上下o既版規, 我諗我地版都係加埋好d.

大家同唔同意呢? ...

同意, 等我用超級版主傾傾, thanks

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Simar 於 09-6-17 10:33 AM 發表

同意.
呢到大家都係家長, 我相信會自律既.

大宅

同意。

子爵府

呢個已經是不明文規定, 不是嗎?

所有post出來的相如果有他人拿去作其他用途, 版權持有人都可追究, 誰影的, 誰就是版權持有人, 不是嗎?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 軍魁星 於 09-6-17 13:19 發表
呢個已經是不明文規定, 不是嗎?

所有post出來的相如果有他人拿去作其他用途, 版權持有人都可追究, 誰影的, 誰就是版權持有人, 不是嗎?

Yes, copyright belongs to the one who took the picture. Even if the photographer posted it on web/ bk/ wherever, it doesn't mean other people can use it freely.

男爵府

原帖由 Simar 於 09-6-17 10:33 發表

同意同意, 雖然我好小貼相:lol

民房

加埋呢條條文好d,無謂有爭拗ma
我的攝影網誌,歡迎指教:

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

超級版主 bktcc 好快手, 已經加左在版規內

首頁

尾頁