潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

新手入馬場,剛剛問了sa話已經到spending 我選普通入門袋 非超額大配。大家溝通過想要邊d色,佢話開始幫我排。

有冇jm知道多數排幾耐先有通知?
萬一過咗一個月都冇通知,要唔要同sa講轉其他色?

珍珠宮

nldw2012 發表於 24-3-4 15:58
新手入馬場,剛剛問了sa話已經到spending 我選普通入門袋 非超額大配。大家溝通過想要邊d色,佢話開始幫我 ...

視乎你條隊有幾長,
原理都係同排隊入餐廳食飯差唔多。

複式洋房

新手入馬場,剛剛問了sa話已經到spending 我選普通入門袋 非超額大配。大家溝通過想要邊d色,佢話開始幫我 ...

排幾耐其實好睇你揀乜嘢色,如果係大熱色嘅話,就會排得耐啲。同埋如果有人同你揀同一個色,而肯大額配嘅話就會排係你前面。

大宅

mochitaro 發表於 24-3-4 17:12
排幾耐其實好睇你揀乜嘢色,如果係大熱色嘅話,就會排得耐啲。同埋如果有人同你揀同一個色,而肯大額配嘅 ...

我爬過文
情況同排勞力士差唔多

我本來俾咗第一選 第二選 第三選給自己的sa,排唔到就揀第二三選都冇問題。但聽佢個語氣要我答一個選擇 然後俾經理批。反正我自用,當然想要搶手顏色 但排唔到嘅 其他襯到返工衫嘅顏色都冇問題,驚出唔到袋咋。我sa又冇暗示叫我揀啲 或唔好揀啲咩色去排,排隊排到唔對路 要唔要轉隊又唔知道,所以想問一問有經驗出袋的jm意見?

男爵府

想生BB熱投

你係唔係喺香港排?

男爵府

nldw2012 發表於 24-3-4 17:33
我爬過文
情況同排勞力士差唔多

佢無comment 當然你就講你最想要嘅spec喇 你講完 佢話好難既話 到時先再諗

男爵府

你就好啦,你spend 咗幾多?

複式洋房

nldw2012 發表於 24-3-4 17:33
我爬過文
情況同排勞力士差唔多

我之前嘅經驗係要睇你同個SA啱唔啱傾。睇佢有冇暗示話有機會會排到你嗰隻色同spec。如果佢肯鬆口講話會難啲排到的話,就比第二個option俾佢睇吓機會大唔大。

希望你買到心頭好!

民房

首先你係排咩款?咩色?sp幾多?
如非BKC/MB/ML 講真vip唔洗排可以即出

以我個人經驗出BKC依類,傾掂數又有貨,等2星期就有

大宅

cnybaby 發表於 24-3-10 14:02
首先你係排咩款?咩色?sp幾多?
如非BKC/MB/ML 講真vip唔洗排可以即出

我排mini e咋
所以覺得奇怪都過2個星期,上次我問sa又話到位。佢問埋我想要咩色,問埋我銀扣得唔得,藍色帶有冇問題。問完又話試下排,冇咗聲氣。我有兩個朋友喺境外同款spending 少過我 直買出埋袋用緊喇=_=……如果佢一句繼續努力,我就明。但佢話到位 我就企晒喺度,要唔要問下sa轉顏色排?

大宅

nldw2012 發表於 24-3-17 14:58
我排mini e咋
所以覺得奇怪都過2個星期,上次我問sa又話到位。佢問埋我想要咩色,問埋我銀扣得唔得,藍色 ...

落多啲舖頭搵你個SA傾偈
等佢記得你想要乜嘢

我個SA通常見到我先會好積極幫我搵,因為佢哋太多貴客,平時有時間都招呼佢哋先。但係約咗佢就會專心招呼我。

Mini E 應該係個倉大把,只係睇吓經理批唔批 /佢攞唔攞俾你

少少個人經驗分享,希望幫到你

大宅

ChilliChilli 發表於 24-3-20 14:06
等佢記得你想要乜嘢

Del

大宅

落鋪同個SA傾吓偈, 我早兩日剛剛出咗Mini Evelyn。當時仲有幾個顏色俾我揀。

不過我已經出過兩個QB。

洋房

我出過B25兩個同Kelly Danse, 同SA 講咗想要Evelyne 16 截至宜家都等咗差唔多兩個月喇
因為我備注要啲好襯又唔係多人有嘅色, 但無指明咩色
SA都記得我金剛色齊哂, 所以都同我講得好白要等

大宅

Jmachi 發表於 24-3-22 10:40
落鋪同個SA傾吓偈, 我早兩日剛剛出咗Mini Evelyn。當時仲有幾個顏色俾我揀。

不過我已經出過兩個QB。

介唔介意講佢比咩色你揀?
你又揀咗咩色?

我出咗Beige Marfa
Sa 揀俾我,我冇得揀嘅
不過係我最想要嘅顏色

大宅

ChilliChilli 發表於 24-3-23 12:18
介唔介意講佢比咩色你揀?
你又揀咗咩色?

我同佢講話想要classic color, 佢話有Etoupe 跟藍帶, Gold with ghw。 不過我最後都係買咗Beige Marfa.

大宅

Jmachi 發表於 24-3-23 14:23
我同佢講話想要classic color, 佢話有Etoupe 跟藍帶, Gold with ghw。 不過我最後都係買咗Beige Marfa.

...

多謝分享

金金都好靚

大宅

ChilliChilli 發表於 24-3-20 14:06
等佢記得你想要乜嘢

我sa覆咗我,
新小薯+不是爆配一比二情況下 sa話排唔到金色和大象灰……許願不成。但佢話只有一隻色可以offer留貨,問清楚後…唉…不是易襯顏色又不是金扣……

JM應該點算?拒絕之後又要等幾耐?!
有冇Jm試過排第二次驚俾隻再衰啲螢光色妳,如果我係甘,我真係頭都暈。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

nldw2012 發表於 24-3-25 19:14
我sa覆咗我,
新小薯+不是爆配一比二情況下 sa話排唔到金色和大象灰……許願不成。但佢話只有一隻色可以of ...

每隔幾個月都有post問幾時出到袋
推左舊文給你參考
work hard PLAY hard

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊