自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

會唔會諗起呢條片?不婚即分

https://youtu.be/n_aOJQiKuGk?si=bCTuO5yi8SJYIPA_

水晶宮

syne403 發表於 24-5-23 22:46
會唔會諗起呢條片?不婚即分

https://youtu.be/n_aOJQiKuGk?si=bCTuO5yi8SJYIPA_

呢一幕~真係俾佢啲姊妹玩到了
自由太多會令世人失去平衡

琥珀宮

mickeywinnie3 發表於 24-5-23 22:47

但都要佢同意先得架

伯爵府

回覆樓主:

玩得太大啦,播節目時已經諗如果我係子羚嬲唔嬲佢班姊妹好?

伯爵府

回覆樓主:

公爵府

你唔見,個個嫁得好既女演員,都收得好埋。根本唔會比你知同邊個拍,到比你知時都以註冊啦。。。哩D先係醒目女。。。我以前識女仔,叫女仔帶D好朋友出哩玩,個個都話自己無朋友,次次都係行單支。。。

伯爵府

mickeywinnie3 發表於 24-5-23 22:47

覺得佢哋要分始終都會分,遲早嘅問題。男嘅本身當時都可能未定性。 有錢又唔太差大把女仔埋身。
如果個男嘅真係好愛諗住對方係結婚對象,就算睇完唔識do唔求婚都未必會分手,大家攤開嚟傾。呢幕只可能令個男人决斷啲唔好再拖住人哋時間,早啲出聲。 唔記得靚湯同個男係波樓嗰幕好似係同姚一齊接近分手定分手之後之後比雜誌影到

伯爵府

加菲貓3 發表於 24-5-23 22:55
你唔見,個個嫁得好既女演員,都收得好埋。根本唔會比你知同邊個拍,到比你知時都以註冊啦。。。哩D先係醒 ...

C兄講得有道理,今日姚子羚上節目,報導都係講呢樣
attach0/tmp/phpZOcKOy

公爵府

LoveCorgi2 發表於 24-5-23 22:56
覺得佢哋要分始終都會分,遲早嘅問題。男嘅本身當時都可能未定性。 有錢又唔太差大把女仔埋身。
如果個男 ...
咁好難講,好似我後生有個好好既女性朋友,叫佢唔好同圈中人話識得我,唔好講我同佢做過咩。。點知佢講比另一個男知。。我就同個女朋友都無得做。。。好多時人唔係神,以後分唔分係無人知,但有時一件事,會改變個男對女既看法

伯爵府

加菲貓3 發表於 24-5-23 23:06
咁好難講,好似我後生有個好好既女性朋友,叫佢唔好同圈中人話識得我,唔好講我同佢做過咩。。點知佢講比另 ...

咁姚嘅問題不是因為其他異性朋友令男友唔喜歡。真正存在嘅問題只得當時人知。當然男人都係唔喜歡女友有班八婆朋友。的士邦相信亦有一班花天走地嘅豬朋狗友。
其實,一句講晒,缘份。係你嘅始終都係你,唔係你嘅,點都唔會係屬於你。
當然如果個男嘅係有錢人,今時今日啲女星都會收收埋埋。但當時亦都有啲女人會諗住宣士主權。以前胡杏兒咪好似一樣公開關係,結婚前去男友個酒會度踩場。佢而家咪幾幸福。所以都係時也命也。

公爵府

LoveCorgi2 發表於 24-5-23 23:14
咁姚嘅問題不是因為其他異性朋友令男友唔喜歡。當然男人都係唔喜歡女友有班八婆朋友。的士邦相信亦有一班 ...
唔係個個男性格一樣,的士邦應該有錢過胡老公吧?感覺胡食得住老公,而姚唔得咯。。。。好多時,只係差小小既,你可以話係命運,但亦係因果。。。唔做哩個因,唔會有哩個果。。。。好似我咁,同老婆拍拖時,只因佢講點解會喜歡我,佢答話係我對佢好。。。當晚我就提出分手,係我角度。哩個唔係愛。。。但命運係我老婆約我出哩解釋,又抱住我。。如果佢無咁做,又另一個人生

伯爵府

加菲貓3 發表於 24-5-23 23:22
唔係個個男性格一樣,的士邦應該有錢過胡老公吧?感覺胡食得住老公,而姚唔得咯。。。。好多時,只係差小小 ...

無論中間有咩故事都好,都係時也命也。睇嗰個人嘅緣份做唔做得成一世嘅夫妻。有啲嘢可能早已注定,想走都走唔甩,但係咪咁就係好當時人至知。
就好似有樣嘢好玄,鐵板神算都可以算到另外一半嘅生肖。甚至有朋友去睇,算到佢當時男友個名有啲咩組合。
係經過疫情嗰幾年男嘅工作之一夜塲(好似係pub)停頓咗,而胡又北上發展搵到真銀。又或者係right timing 男嘅想停落嚟結婚生仔。男嘅都一副桃花樣。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊