在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人請鐘點湊BB呀?

我想知,如果一日8小時,月薪約幾多呀???

複式洋房

Re: 有冇人請鐘點湊BB呀?

我幫人湊BB,價錢係40元一小時,每日凑8小時,一個月4500元,不包尿片和奶粉,留宿6000元。
有意電:64431724(鄧太)

複式洋房

我想在揾官塘至秀茂坪兼職湊小朋友

本人誠意+細心=湊BB、小朋友
鐘点、兼職、過夜,
本人家裡有BB網床、手推車、奶樽煲全部都七八成新
鐘点價錢=40元1小時
兼職價錢=星期一至六/$3000元 不包 (奶粉、尿片)
過夜價錢= 一個月$6000元 包 (奶粉、尿片)
P.S:不包括BB打針
有意請電:64431724(鄧太)
歡迎預約參觀家庭環境

大宅

Re: 我想在揾官塘至秀茂坪兼職湊小朋友

apple4531969,
請問你住邊區?我家住柴灣, 近小西灣.
另, 如果你家地區吾同, 希望你吾好介意, 有沒有朋友近我家可以介紹幫湊小朋友.
謝謝.

至愛巧沛B既 Blog : http://hk.myblog.yahoo.com/kitqinghypy-happyhome

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

FCBABY,
8小時大概$4500到,不過你可以試下THROUGH 百佳,WELCOMEPOST街招IN人囉,都有好多人打來問家,我都係小西灣住有個2個幾月B囡,我請左個太太湊$2300,因我時間短,唔INCLUDE奶粉DIAPERS,不過佢好唔掂囉,開始好好,但後來好LAZY,成日將我囡好似動物咁俾人玩,唔衛生仲要求我去健康院要請假陪佢去,咁我使鬼請你咩?分分鐘工都沒埋呀,所以我E家媽咪有親戚介紹俾我行我$2400,糖水$200,食反仔$200,間唔中燕窩保粥同佢買D3仔俾囡囡唔使俾,不過我都會加D俾佢當請佢飲茶囉,經過一次,請人都係慢慢選,仲要講明炒幾耐通知,點賠呀,如果話有經驗既都最好問佢多D,睇下佢識唔識答,同早幾日叫佢來你度試工先呀,我個女去到成日訓唔想俾人攪,到我今日帶佢去新太太度,佢玩到唔想走TIM呀,早知你要小心選唔好急,唔係害左你個B呀
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

珍珠宮

好媽媽勳章

請問如果個鐘點o既人工有成5k,駛唔駛幫佢供MPF o架?另外駛唔駛同佢簽約?面試o既時候要注意d咩呢?

別墅

Re: 我想在

apple4531969,

想問下你住邊區 ? 同埋如果返鐘點既, 你有冇咩時間限制呢, 因為我2公婆都要輪班, 工作時間好唔固定, 我地諗住就到返工時間可以夾到有一個人係屋企湊BB, 如果2個都就唔到時間既話就搵個鐘點幫手睇睇BB..所以時間會好唔定
唔知會唔會考慮下呢?
我個囡囡叫做Hayley~2005年4月13日出世~ 歡迎參觀圓圓搗蛋樂園

首頁

尾頁

跳至