跳至

首頁

尾頁

複式洋房

香港區有乜芭蕾舞班好介紹?
最好灣仔區,唔該晒

複式洋房

岩岩返咗一堂試堂在銅鑼灣,唔知係咪無正統裙同鞋著,阿囡上完一堂話唔想返喎 !!!
校長話比多一堂佢試,會比埋裙同鞋過佢著,要睇下下星期有乜反應先 ~~
不過我都係諗住比佢返住一個月先 (如阿囡接受),8月尾返nursery,如果大家有好介紹都留一留d info 比我呀, thank you !

禁止發言

複式洋房

ivy chung, 有無聽過 ?

禁止發言

複式洋房

咁細個,學跳舞小朋友會跟到嗎?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章

我同個女報咗王仁曼暑期班,响中環堅道上堂(得堅道收2歲),有齊一套裙仔鞋仔,阿女着咗勁開心,不過月中至正式上堂,上到下個月中就完結。

禁止發言

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章

no la.

我係報暑期班,返一、四喎!

原帖由 Sum107 於 09-7-6 16:56 發表

佢地正常收3嵗(除左暑期班), 但要星期三, 日先有得上,所以問左無報.

複式洋房

王仁曼我都有問過,佢地收大d目的係怕小朋友唔可以自己上堂,但我無報到,主要係佢話要買衫,因為我都係諗住比阿囡玩一兩個月,佢8 月尾要返學啦 ~ 除非諗住佢一直學落去啦 ! 另一間炮台山可以試堂,但我mom岩岩唔得閑無帶到囡囡去。或者再試下
今日阿囡試埋第二堂,明明上堂校長話比套裙同鞋仔阿囡著,點知今日婆婆帶囡囡去時,校長帶隊去考試,仲係乜都無留低,d鞋又鬼死咁大對....真係無心 !! 所以唔會再去
你地有無d近wanchai / cwb 果頭介紹比我呀 ?

禁止發言

複式洋房

thx
hv u buy the ballet skirt for yr kids b4 join the course?

i'm afraid tht my daughter dont like ballet becoz she hv no wear the skirt !!!

禁止發言

複式洋房

does she like? which distrubition?

原帖由 Sum107 於 09-7-14 17:44 發表
I just let her join the Ballet class in ymca (changed from Jazz to Ballet due to lack of student) since last week. At this moment, I won't / no need to buy the ballet skirt.

禁止發言

禁止發言

首頁

尾頁

跳至