影視娛樂

跳至

首頁
12345...50

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

睇完哂
愈來愈鍾意佢

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

感謝各位希望多了解Michael Jackson另一面既朋友們~

另外我搵到MJ彩排時既聲帶...只有十多數秒...
我好想好想講...
佢把聲重係好靚...好清澈...
佢走左...其實我個人黎講係覺得好可惜多過傷心...

大家有興趣可以去d/l...我已經試過係冇毒的~
http://bit.ly/OctJc
(直接Right Click,按加鍵另存目標便可以了,sorry暫時搵唔到線上唔駛下載既版本~所以如果想聽就要d/l了)

大宅

KAWAI ,
個人覺得無這樣必要 , 我設這個 TOPIC , 只希望幫到一些想知道多D有關 MJ的朋友 , 容易集中一個 TOPIC去找 , ( 當然包括我在內 ) , 正如你所說 , 其他問題在別的 TOPIC 談吧 !
Thanks and sorry to bring you headache ...

原帖由 kawai928 於 09-7-1 20:40 發表
Hi mydearbb,

e...我頭先睇到你個post,消化好後打算回覆你~
到我打完字出完post後你又加左咁多字眼既...
我又要重新慢慢消化過喇~哈哈~
另外我都希望你唔好以為我係有惡意~
其實呢個topic JH mami都有講希望 ...
另JHmami...麻煩請你o係第一個post既標題幫忙再加上"觀看與否請自行決定"...咁樣可能會好d~
咁樣改左對大家都好d,right?~
img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

大宅

我一樓都幾鐘意佢,當佢走左之後,我越來越覺得傷心,唔知係咪我特別古怪!
原帖由 揚莉煒媽咪 於 09-7-1 22:36 發表
睇完哂
愈來愈鍾意佢

大宅

Kawai and all :
< 另外我搵到MJ彩排時既聲帶...只有十多數秒... > 原來係唔止架 , 佢一停 , 快D Click >> , 或者等 1 / 2 秒就會播晒成首歌 ... 好好聽呀 , 係 YOU ARE MY LIFE ...

Thank you ah .

原帖由 kawai928 於 09-7-1 22:45 發表
感謝各位希望多了解Michael Jackson另一面既朋友們~

另外我搵到MJ彩排時既聲帶...只有十多數秒...
我好想好想講...
佢把聲重係好靚...好清澈...
佢走左...其實我個人黎講係覺得好可惜多過傷心...

大家有興趣可以去 ...
img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

子爵府

原帖由 JHmami 於 09-7-1 23:07 發表
KAWAI ,
個人覺得無這樣必要 , 我設這個 TOPIC , 只希望幫到一些想知道多D有關 MJ的朋友 , 容易集中一個 TOPIC去找 , ( 當然包括我在內 ) , 正如你所說 , 其他問題在別的 TOPIC 談吧 !
Thanks and sorry to bring y ...

我麻煩左你就真...

大宅

sorry,我唔係好明,可以講多次嘛?thx
原帖由 JHmami 於 09-7-1 23:17 發表
< 另外我搵到MJ彩排時既聲帶...只有十多數秒... > 原來係唔止架 , 佢一停 , 快D Click >> , 或者等 1 / 2 秒就會播晒成首歌 ... 好好聽呀 , 係 YOU ARE MY LIFE ...

...

男爵府

請問你地睇呢條link 順唔順??
我睇左成2個鐘..都只係睇到廿幾分鐘..
因為好唔順啊...定係我部機有問題??

這是他日常生活的錄影片段
MICHAEL JACKSON --Private Home Movies
Private Home Movies

http://www.tudou.com/programs/view/wH34ju-8O0w

子爵府

原帖由 cathycheng131 於 09-7-1 23:30 發表
請問你地睇呢條link 順唔順??
我睇左成2個鐘..都只係睇到廿幾分鐘..
因為好唔順啊...定係我部機有問題??

這是他日常生活的錄影片段
MICHAEL JACKSON --Private Home Movies
Private Home Movies

http://www.tudou. ...

係咁架...土豆呀,優酷果d網呢...
深夜睇先會順d...因為少人d...
你一係咁,擺佢o係度...pause佢等佢自己慢慢load...
一係就夜d再睇啦~
因為我成日都上去睇外國節目...
如果好似依家呢d時間咁岩多人...45分鐘既片...load到1點都可以load唔到一半架...
close左再開後又可能好d...
冇辦法啦....多人上就麻煩d呀~

子爵府

...

EE...你係咪用聽歌軟件黎聽歌...
之後張果條6音帶同其他歌放在一個list...
即係其實你按>>(下一首)...就去左下一首歌咁樣呢...
你明唔明我講咩...我表達能力真係欠左d野...

男爵府

原帖由 kawai928 於 09-7-1 23:36 發表

係咁架...土豆呀,優酷果d網呢...
深夜睇先會順d...因為少人d...
你一係咁,擺佢o係度...pause佢等佢自己慢慢load...
一係就夜d再睇啦~
因為我成日都上去睇外國節目...
如果好似依家呢d時間咁岩多人...45分鐘既片... ...

咁我半夜先睇,我都試過放係到load..
但load唔到d乜...
如果睇下3秒停2秒真係好冇引..
我都係半夜先睇~~thanks

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

...

我唔明呀!點整????
我Click>>再等.............都唔得
我要聽
順順利利 大吉大利       

大宅

cannot .pls help

...

男爵府

...

你download個file係唔係2百幾kb??
你用咩程式播放??
我試左真係唔得....

男爵府

原帖由 kawai928 於 09-7-1 23:41 發表

EE...你係咪用聽歌軟件黎聽歌...
之後張果條6音帶同其他歌放在一個list...
即係其實你按>>(下一首)...就去左下一首歌咁樣呢...
你明唔明我講咩...我表達能力真係欠左d野... ...

我都覺得可能係咁..因為段嘢得2百幾kb,冇理由會放到一首歌架...

大宅

第一次聽係 You are my life ..啱啱聽係 MJ 試音 ,
Kawai , 你聽到咩呀 ?

原帖由 charmaine_1 於 09-7-1 23:41 發表

我唔明呀!點整????
我Click>>再等.............都唔得
我要聽

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 JHmami 於 09-7-1 23:54 發表
第一次聽係 You are my life ..啱啱聽係 MJ 試音 ,
Kawai , 你聽到咩呀 ?

我只係聽到mj試音.........................
順順利利 大吉大利       

男爵府

原帖由 charmaine_1 於 09-7-1 23:58 發表

我只係聽到mj試音.........................

ME TOO...啊啊啊啊....

大宅

好媽媽勳章

support mj!

大宅

SORRY 呀 !
原來我按錯制 mix埋 YOU Tube.... 百萬個對唔住 , 俾番隻靚歌大家.... Sorry again ...

首頁
12345...50

尾頁

跳至