少年成長

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇人知邊度有"快樂教養100問"同10大教養金律買?好似全港書局都無貨...

侯爵府

自從我公開呢本書之後, 我去書局都見唔到, 試下d網上書店訂喇

btw, 你呢個問題無人可以答你o架, 因為犯版規o架
如果天空總是黑暗的,那就摸黑生存;如果發出聲音是危險的,那就保持沉默;如果自覺無力發光的,那就蜷伏於牆角。但不要習慣了黑暗就為黑暗辯護;不要為自己的苟且而得意;不要嘲諷那些比自己更勇敢熱情的人們。我們可以卑微如塵土,不可扭曲如蛆蟲 - 曼德拉

男爵府

魅力公主 7周年華麗國民

原帖由 pyjess 於 09-7-9 12:38 發表
自從我公開呢本書之後, 我去書局都見唔到, 試下d網上書店訂喇

btw, 你呢個問題無人可以答你o架, 因為犯版規o架

知道這本書係邊度ke mami可以自己pm樓主~
只要唔好係版面留就唔犯版規la~

侯爵府

嘻嘻, 俾樓主問一問, 我又search 一下先知 Jo Forst 共出左6本英文, 3本中文書, 如果睇英文無問題o既, 不如睇下佢d英文版...不過我都未睇過, 所以無得comment

大臣子答得咁快... 好驚添

如果天空總是黑暗的,那就摸黑生存;如果發出聲音是危險的,那就保持沉默;如果自覺無力發光的,那就蜷伏於牆角。但不要習慣了黑暗就為黑暗辯護;不要為自己的苟且而得意;不要嘲諷那些比自己更勇敢熱情的人們。我們可以卑微如塵土,不可扭曲如蛆蟲 - 曼德拉

複式洋房

回覆 1# pyjess 的文章

唔該哂!

男爵府

魅力公主 7周年華麗國民

原帖由 pyjess 於 09-7-9 12:47 發表
嘻嘻, 俾樓主問一問, 我又search 一下先知 Jo Forst 共出左6本英文, 3本中文書, 如果睇英文無問題o既, 不如睇下佢d英文版...不過我都未睇過, 所以無得comment

大臣子答得咁快... 好驚添 ...

唔駛驚~我唔會食人ka
大家發文前參閱版規就冇禁易犯規la~

侯爵府

今日放工得閒去下書局, 見唔到中文版, 英文版就有4本...

複式洋房

我上網訂o左啦,不過要7月尾先有貨...呢排上youtube睇住先....

原帖由 pyjess 於 09-7-10 00:23 發表
今日放工得閒去下書局, 見唔到中文版, 英文版就有4本...

侯爵府

我唔係咁威, 搞到本書斷市掛? ...唔係, 唔係, 應該係bk多人睇jet

原帖由 pywu 於 09-7-13 12:18 發表
我上網訂o左啦,不過要7月尾先有貨...呢排上youtube睇住先....

複式洋房

係喎係喎,真係多謝你!

原帖由 pyjess 於 09-7-13 12:26 發表
我唔係咁威, 搞到本書斷市掛? ...唔係, 唔係, 應該係bk多人睇jet

別墅

請問點訂呀?可否給網址?謝謝。

男爵府

畀面勳章

原帖由 pyjess 於 09-7-9 12:47 發表

大臣子答得咁快... 好驚添 ...

請問jo forst出咗邊3本中文書呀?

侯爵府

快樂教養100問,
10大教養金律,
天才保母

同為新手父母出版社
第3本我未睇過

原帖由 karenball 於 09-7-17 01:05 發表

請問jo forst出咗邊3本中文書呀?

男爵府

三聯 (TW).
Pls call to check if they still have stock.

原帖由 pywu 於 09-7-9 12:32 發表
有冇人知邊度有"快樂教養100問"同10大教養金律買?好似全港書局都無貨...

大宅

我都搵左好多間都冇貨,請問你係打去邊間三聯訂架?

侯爵府

佢講o既係網上書店...可以睇埋有無貨o架

原帖由 bebe~baby 於 09-7-17 16:50 發表

複式洋房

Hi all,

請問邊度有呢3 本書呢? 我都係搵唔到邊度有得買, tks

原帖由 pyjess 於 09-7-17 01:28 發表
快樂教養100問,
10大教養金律,
天才保母

同為新手父母出版社
第3本我未睇過

男爵府

Tsuen Wan.
If they don't have stock in Tsuen Wan shop, they will check the other branches for you.
Good Service!!!

原帖由 bebe~baby 於 09-7-17 16:50 發表

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

圖書館有冇架?

侯爵府

有最舊的"天才保母"
英文版有"supernanny: how to get the best from your child" 同埋"Ask supernanny : what every parent wants to know"

原帖由 shirleycsy 於 09-7-25 10:08 發表
圖書館有冇架?

首頁

尾頁

跳至