親子旅遊

跳至

首頁
12345...31

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 Man04 於 09-7-12 08:03 發表
Mei

請問妳同酒店直接訂,要幾錢?
因我會有3大1小入住?(可住1間房嗎?他們check唔check)
是否$1488+15%1晚,包自助早餐或自助午餐,及回程船票4張(2大2小)

另想問在哪裏可買到金光船票去澳門?幾錢1張船票? ...

baby_chu講的全對.不過我唔知佢地CHECK唔CHECK喎, 因為我都未去過架!
金光船票咪係信德買LAW!

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Man04 於 09-7-12 08:03 發表
Mei

請問妳同酒店直接訂,要幾錢?
因我會有3大1小入住?(可住1間房嗎?他們check唔check)
是否$1488+15%1晚,包自助早餐或自助午餐,及回程船票4張(2大2小)

另想問在哪裏可買到金光船票去澳門?幾錢1張船票? ...

如果你唔介意其中有人要瞓 sofa 同埋... 要俾一份大人錢早餐 & 一張船票,其實... 你同酒店直接 book 哩個已經 okay...

如果一定要個個都瞓床,你可以打去 or e-mail 過去問佢... twin bed 係咩價錢囉...

都唔知點解佢做哩類優惠,但又只係做一張大床嘅房... 佢意思好似即係叫人哋一家4口 (2大2細),迫埋一張床... 都唔知點諗嘢架~~~

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

唔知沙發大唔大呢 ?? 又心思思想帶個老人家去, 當然係年輕的瞓沙發.

原帖由 baby_chu 於 09-7-14 16:13 發表

如果你唔介意其中有人要瞓 sofa 同埋... 要俾一份大人錢早餐 & 一張船票,其實... 你同酒店直接 book 哩個已經 okay...

如果一定要個個都瞓床,你可以打去 or e-mail 過去問佢... twin bed 係咩價錢囉...

都唔知 ...
生日月, 開心過

男爵府

我剛於1/7-3/7一家四口兩大兩小到威尼斯人住了兩晚(Book via their website)。Total 係 $3422.4.應該係最mininium charge.因為係平日價錢,仲係一張大床,如果Twins bed 係貴啲架。不過因為連住兩晚,所以有$300coupon送番。可以用喺部分美食廣塲或酒店裡面大部分shops ,計番都okay架。我哋先買4張去程飛~$500.之後再換番4張回程飛。但無留意有冇分成人同小童 sorry!
若果mainly enjoy the swimming pool and Q立方for小朋友,我提意book 房時request 要南翼 cause all the facilities are on the south wings. It's more convenience to go back room after enjoy those.

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 cheukyingmama 於 09-7-14 16:27 發表
我剛於1/7-3/7一家四口兩大兩小到威尼斯人住了兩晚(Book via their website)。Total 係 $3422.4.應該係最mininium charge.因為係平日價錢,仲係一張大床,如果Twins bed 係貴啲架。不過因為連住兩晚,所以有$300coupon送番 ...

north wing 啲房開咗喇咩??? 我哩兩年去過幾次,次次都係住 south wing 咋...

sofa... 只可以瞓到一個人架咋... 不過可以用佢個床笠唻打地舖... 我哩兩年嘅農曆年同屋企人去時,5個大人都係一間房 (twin bed)... 細佬一個人一張床,我同 C6 同埋爸媽就一 pair 一晚打地舖...

男爵府

請問在哪裏有得買金光船票的?

複式洋房

上網都有架!

http://cotaijet.com.mo/tc/home.aspx

子爵府

請問"威尼斯"附近,有無好味既"豬扒飽"食呀??
附近有咩好玩(小朋友)呢??
thx!!

男爵府

雪嵐BB

THANK YOU

男爵府

雪嵐BB

THANK YOU

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 雪文 於 09-7-14 16:22 發表
唔知沙發大唔大呢 ?? 又心思思想帶個老人家去, 當然係年輕的瞓沙發.

我VIA佢地的網BOOK是因為佢圍落其實同AGENT BOOK差不多, 但BOOK的時間可以REQUEST佢地開張SOFA 床, 不用另收費, 我話2大2小一張床好難訓, 佢即刻覆我E-MAIL話OK.而我問過D AGENT 佢地話如果要開SOFA 床要加$500 一晚, 咁我唔會BOOK雙床!

唔知仲有無人用呢個夏日暢快之最PACKAGE呢?可唔可以幫個忙幫我留意下個2張小童飛有無真係MARK住係小童呢?因為我想比個大人用呀!謝謝!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

原帖由 anson56 於 09-7-14 18:40 發表
請問"威尼斯"附近,有無好味既"豬扒飽"食呀??
附近有咩好玩(小朋友)呢??
thx!!

出名嘅豬扒包 - X 利就喺附近,行過去都係 around 15分鐘,唔想行坐的士都得...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

請問你邊度有 1 個月前 book 8 折
呀 ?? 唔該哂 !

我想 8 月中去玩 2 日呀, 我囡上個月去
q 立方 .... 勁開心呀 !!

原帖由 ming2 於 09-7-14 19:28 發表

我想問下如果住三日兩夜,咁小朋友係咪日日都可以去Q立方度玩架?? or only can play one day?? 佢地係俾coupon小朋友入去Q立方,定係去到報房號架?? sorry for many question??

by the way,我係website見到一個月前 ...

子爵府

原帖由 baby_chu 於 09-7-14 22:23 發表

出名嘅豬扒包 - X 利就喺附近,行過去都係 around 15分鐘,唔想行坐的士都得...

唔該晒!!
重想問滑草場好唔好玩架??幾錢呢??
係咪要搭的士去,咁點走呀??點call的呢??
thanks a lot!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

I went to there by weekday (12-13/7) and booked at 信德agent on the same day. It costed $1820 + 120X2 (included 4 double trip tickets + 4 breakfast+ 15 % service charge)

There were many shuttle buses to go everywhere. It was very convinence.

水晶宮

Thank you .

原帖由 Mei 於 09-7-14 19:22 發表

我VIA佢地的網BOOK是因為佢圍落其實同AGENT BOOK差不多, 但BOOK的時間可以REQUEST佢地開張SOFA 床, 不用另收費, 我話2大2小一張床好難訓, 佢即刻覆我E-MAIL話OK.而我問過D AGENT 佢地話如果要開SOFA 床要加$500 一 ...
生日月, 開心過

水晶宮

請問去那里買 $500.- 四張船票去澳門呀 ? 同埋而家仲有無入會會有回程船票送呢 ? 那里買船票去澳門最平 ?

唔該

原帖由 cheukyingmama 於 09-7-14 16:27 發表
我剛於1/7-3/7一家四口兩大兩小到威尼斯人住了兩晚(Book via their website)。Total 係 $3422.4.應該係最mininium charge.因為係平日價錢,仲係一張大床,如果Twins bed 係貴啲架。不過因為連住兩晚,所以有$300coupon送番 ...
生日月, 開心過

水晶宮

請問去那里買 $500.- 四張船票去澳門呀 ? 同埋而家仲有無入會會有回程船票送呢 ? 那里買船票去澳門最平 ?

唔該

生日月, 開心過

首頁
12345...31

尾頁

跳至