親子旅遊

跳至

首頁
23456...31

尾頁

洋房

Hi loveman,

Would you tell me which agent you booked at ferry pier ???? thanks !
原帖由 loveman 於 09-7-15 07:18 發表
I went to there by weekday (12-13/7) and booked at 信德agent on the same day. It costed $1820 + 120X2 (included 4 double trip tickets + 4 breakfast+ 15 % service charge)

There were many shuttle bu ...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

ming2
請問這個價錢$2036是否抵過,直接同威尼斯人『夏日暢快之最」訂?

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我book咗Yaumatai旅遊, 二大二細, 三日兩夜, 兩張床, 包四人早餐或午餐, 四人來回船票, 二小時Q立方, $4,200.

但......我今個星期日出發, 只要掛三號, 就沒有船搭......

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

我都唔知酒店點, 要明天打電話去問下, 今日打過, 打極都冇人聽.

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 kaayee 於 09-7-18 00:11 發表
我book咗Yaumatai旅遊, 二大二細, 三日兩夜, 兩張床, 包四人早餐或午餐, 四人來回船票, 二小時Q立方, $4,200.

但......我今個星期日出發, 只要掛三號, 就沒有船搭...... ...

之前有post 又係話 "麻麻地旅遊" package 包來回船飛 , 但我打左兩次去問過 , 職員話要買去程飛 , 先可以換免費回程飛喎

男爵府

I bought from bengseng travel AGENT at 12/ 7 WITH prompt price ($1820 for 12/7 only).
Because 個星期日出發, 只要掛三號, 就沒有船, 11/7 was T1 typhoon, too.

旅遊塔 ticket at bengseng is 40 % -50% discount of original price

新X京自助山$238,210 (adult ,child) , book first

男爵府

好媽媽勳章

有無人如果係在威尼斯人個度換回程船飛返黎,可唔可以幫我睇下張飛有無MARK住係小童飛架, 因為我有3個大人但1個小童, 多出個一張小童飛想比個大人用呀!唔該晒!

公爵府

好媽媽勳章

似乎油麻地package 平過威尼斯本身個package.

子爵府

原帖由 kaayee 於 09-7-18 00:48 發表
我都唔知酒店點, 要明天打電話去問下, 今日打過, 打極都冇人聽.

我又係book左星期日出發,我問左話如果8號,無船去就有得取消or改期.

子爵府

原帖由 Mei 於 09-7-18 09:46 發表
有無人如果係在威尼斯人個度換回程船飛返黎,可唔可以幫我睇下張飛有無MARK住係小童飛架, 因為我有3個大人但1個小童, 多出個一張小童飛想比個大人用呀!唔該晒! ...

我想一定有mark,因為佢寫明換2大2小,而且小童票係平d架.

公爵府

好媽媽勳章

永安...
澳門威尼斯人度假村酒店「夏日享樂之最」(LMB02)
~ 金光飛航
http://218.188.255.178/pdf/pdf/LMB0220090627.pdf

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 anson56 於 09-7-18 11:20 發表

我想一定有mark,因為佢寫明換2大2小,而且小童票係平d架.

我都有咁唸, 但係因為其實佢D細則只係話每房最多可換4張船票, 而且之前我見有個BK 的媽媽買佢以前的PACKAGE又係話包2大2小, 結果佢可以換到3大的船票, 所以今次睇下有無媽媽可以幫忙返黎的時候幫手睇睇再上黎話我知啦!

大宅

我今日問過, 只要有船能過澳門, 酒店(威尼斯人)就不能取消, 就算打8號, 只要金光有船開, 威尼斯人都唔會退錢....

複式洋房

可可爸爸&咁多位,

將會同老公 & 2yrs囡去威尼斯人住一晚,會在上環坐9am金光船到澳門, 請問有甚麼行程建議,另外由威尼斯人去新濠係咪好近?因為都想去新濠行o下,唔該晒!!!!
另外,係咪一定要3pm先check-in?可唔可以早o的check-in?

Thanks a lot!!!

水晶宮

原帖由 cswc 於 09-7-18 23:19 發表
可可爸爸&咁多位,

將會同老公 & 2yrs囡去威尼斯人住一晚,會在上環坐9am金光船到澳門, 請問有甚麼行程建議,另外由威尼斯人去新濠係咪好近?因為都想去新濠行o下,唔該晒!!!!
另外,係咪一定要3pm先check-in?可唔可以早o ...

威尼斯人有 free shuttle 來往新濠.

大宅

MEI

我上星期先去完威尼斯,我係上網訂嘅,我有9個大人4個小童,所以BOOK咗3間房,船飛嗰到我唔知係咪太夜去換(夜晚9點先換)我比咗9大4小嘅去程票比佢,換番12張成人票比我,自助餐嗰度我地揀咗食午餐,咁佢哋就叫我加多小小錢80幾元到啦就可以12個人食自助午餐,希望可以幫到你啦,有乜問題可以問我架。

複式洋房

回覆 77# cswc 的文章

有冇人可以幫幫我呀?因帶住個2yrs囡,又唔係好識路. thanks!!!!!

首頁
23456...31

尾頁

跳至