懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

原帖由 fifi630 於 09-7-16 18:33 發表
如果生得但得自己1個人係咪打999?/打救護站呢?

你要睇下你o係邊間生喎? 聽講救護車只會送你去最近o既醫院o架咋! 臨盆最好盡量有人陪住你啦... 一個人o係屋企都幾危險o架喎...

男爵府

原帖由 @陳師奶@ 於 09-7-16 16:31 發表

我叫我老公幫我影露肚 佢都唔肯阿

我自己set腳架影咋~

男爵府

琴晚去睇醫生,一切正常,真開心~

不過,寶寶由4星期前排名7x,跌到去3x,醫生估佢出世有6磅幾.......哈哈~

大宅

你老公就好啦!! 肯個個禮拜同你影...
我老公只係o係我 5個月時影左幾張 nude
之後宜家... 都係有時出街影下 snap 咋!!!

我都好想影多d呀呀呀呀

原帖由 gulolo 於 09-7-16 22:14 發表
老公每星期都有幫我影~
另外...我join左face...$880...諗住試下...我prefer要影...因為留念ya ma

複式洋房

唉...而家個恥骨位越黎越痛 ,行路仲''架下架下''咁~其實我4個令5個月已經開始痛~檢查個時問姑娘,佢話係正常喎,因為生第一胎個時已經鬆左,所以第2胎會早d痛喎 ~~~仲有成2個幾月....真係...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

C6 send 左lee個web site 比我, 可以check bb名的

http://www.abab.com.tw/Name24.php?osCsid=3ac3fa12f09f7b4bd6ddc97f2c730be9

大宅

$880包20張同1張大相...不過唔知點解佢話優惠期就加多5張...所以total係25張+1張大相...如果additional加相就每張加$4x 好似~

我book到星期六影...唔駛加$...仲試過改期都改到...因為我係pre-mama...face就好明白唔可以太遲影...所以佢都好helpful幫我就到d檔期

我有個frd舊年影過...效果係natural都ok 架...同埋都係under 1000...所以咪try下law~~

原帖由 jkfamily 於 09-7-16 22:34 發表

可唔可以講下個package包什麼?例如幾多張相?

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 duck1223 於 09-7-17 10:06 發表
唉...而家個恥骨位越黎越痛 ,行路仲''架下架下''咁~其實我4個令5個月已經開始痛~檢查個時問姑娘,佢話係正常喎,因為生第一胎個時已經鬆左,所以第2胎會早d痛喎 ~~~仲有成2個幾月....真係... ...

我都係恥骨痛+左邊大脾la痛 尋晚成晚訓唔到 一轉身簡直痛到想死

大宅

每個星期日好似食藥咁定時定候就影...佢又冇反抗...咁keep住睇到個肚既變化...感覺好amazing架...同埋都係影前面, 左右, 幾mins就攪掂喇...所以佢冇say no:loveliness:

反而出街影就少...因為我個肚仲係34" ja...著件衫鬆d...d人都唔知我有左...........仲成日俾人撞tim :evil:

原帖由 cinderella_mama 於 09-7-17 09:46 發表
你老公就好啦!! 肯個個禮拜同你影...
我老公只係o係我 5個月時影左幾張 nude
之後宜家... 都係有時出街影下 snap 咋!!!

我都好想影多d呀呀呀呀

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 gulolo 於 09-7-17 10:55 發表
每個星期日好似食藥咁定時定候就影...佢又冇反抗...咁keep住睇到個肚既變化...感覺好amazing架...同埋都係影前面, 左右, 幾mins就攪掂喇...所以佢冇say no:loveliness:

反而出街影就少...因為我個肚仲係34" ja... ...

你就好啦﹐得34''...我個肚晌e兩個星期突然大左好多﹗﹗d衫就快唔岩著喇﹗﹗

另外﹐想問下你地朝早食咩早餐最健康﹖有無suggestion呀﹖

男爵府

原帖由 @陳師奶@ 於 09-7-17 10:51 發表

我都係恥骨痛+左邊大脾la痛 尋晚成晚訓唔到 一轉身簡直痛到想死

妳唔係做運動之後有改善咩??
我宜家keep住做強化腰骨運動,尋晚瞓覺都仲有少少腰骨痛,不過好過無做運動好多

男爵府

原帖由 gulolo 於 09-7-17 10:43 發表
$880包20張同1張大相...不過唔知點解佢話優惠期就加多5張...所以total係25張+1張大相...如果additional加相就每張加$4x 好似~

我book到星期六影...唔駛加$...仲試過改期都改到...因為我係pre-mama...face就好明白唔 ...

咁等我打電話去問下先
我上個佢個website,無乜o野資料

大宅

原帖由 jkfamily 於 09-7-17 11:34 發表

妳唔係做運動之後有改善咩??
我宜家keep住做強化腰骨運動,尋晚瞓覺都仲有少少腰骨痛,不過好過無做運動好多

Hello, 強化腰骨運動係點做架﹖
你買左BB野未﹖我等緊8月8號去會展先買~~

大宅

我book到星期六影...唔駛加$...仲試過改期都改到...因為我係pre-mama...face就好明白唔 ...

想問下影相既赤度去到邊架﹖

男爵府

原帖由 Fullstop 於 09-7-17 11:33 發表

你就好啦﹐得34''...我個肚晌e兩個星期突然大左好多﹗﹗d衫就快唔岩著喇﹗﹗

另外﹐想問下你地朝早食咩早餐最健康﹖有無suggestion呀﹖

我個肚成38吋有多啦~~

我逢星期一至五早餐都係麵包一個+鈣思寶一盒
如果lunch前肚餓會食少少餅乾

大宅

原帖由 Fullstop 於 09-7-17 11:35 發表

你打算係bb展買嘜

男爵府

原帖由 Fullstop 於 09-7-17 11:35 發表

類似扮狗仔,雙手手板同雙膝在地上,弓背,下巴貼住心口,做十下,每下維持十秒,然後放鬆十秒,再做另一下

最好早晚做一次,但我淨係夜晚做:loveliness:

男爵府

原帖由 tko123 於 09-7-17 11:45 發表

你打算係bb展買嘜

我睇過o的參展商,其實我都有o的野想買,例如QV(七折,好抵呀!)同產後廿八方(好似平成二百蚊),不過又怕太迫人,所以仲未決定去唔去~~不過老公好似唔係幾想去囉

侯爵府

好媽媽勳章

果日我去SOGO佢地sell我,我都有少少心郁,因為唔駛$1000真係好吸引,C6反而話隨我鍾意,我自已就覺得自已太肥(手臂呀,自從依家無做野,肥晒落手臂落only),所以決定第時生完阿b,就一家3口去Face影

侯爵府

好媽媽勳章

你諗住買產後廿八方…我成日聽到呢樣野,但就唔知係咩黎,可以話我知嘛!
原帖由 jkfamily 於 09-7-17 12:12 發表

我睇過o的參展商,其實我都有o的野想買,例如QV(七折,好抵呀!)同產後廿八方(好似平成二百蚊),不過又怕太迫人,所以仲未決定去唔去~~不過老公好似唔係幾想去囉 ...

首頁

尾頁

跳至