跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 kb7724 於 09-7-20 14:26 發表
8月1果個梗係continue啦, 日期不變, 時間就等糖媽定啦! 原來我果日short week架, 唔使返工! 勁正呀 !! 糖媽, 有無野要我哋預備呢??
至於我講果個唔係同一日架, 係之後..........sat / sun, 除咗你, ...

我都係 short week! yeah!!!

打風果日我地2個簡直可以形容做 "狼狽"! 只臭虫抱住又唔高興, 要落地, 又掙扎, 都唔諗下佢呀媽抱住舊成28磅幾嘅麻煩友, 佢呀爸又奶粉袋, 又有傘, 真係c仲容易d!

r媽就真係雨中遊車河喇! 真係羨慕c人!

大宅

Hahahha....correct!!
你見到佢都唔叫佢車埋你既???
原帖由 小虫媽媽 於 09-7-20 14:45 發表

我都係 short week! yeah!!!

打風果日我地2個簡直可以形容做 "狼狽"! 只臭虫抱住又唔高興, 要落地, 又掙扎, 都唔諗下佢呀媽抱住舊成28磅幾嘅麻煩友, 佢呀爸又奶粉袋, 又有傘, 真係c仲容易d!

r媽就真係雨中遊車河 ...

大宅

69兄弟好似冇喎....邊個呀?? 係咪rosita呀?? 邊個邊個呀? 我都比較.....開估啦~

原帖由 小虫媽媽 於 09-7-20 14:10 發表

喂, 我份人比較懞, 咁即係我地69兄弟姊妹個8月之旅plan 係點嫁? 除咗我之外, 仲有邊個住沙田嫁?!!

大宅

勁呀!!!!! 冇錯!!!!

原帖由 小丑魚 於 09-7-20 14:01 發表
離婚呢2個字千其不要亂講, 意氣用事, 最終受苦莫過於小朋友, 廣告都有講, 贏左場交, 輸左個家, 值得咩!! 义媽, 不如等頓頓上了n1後, 你出來找份工做會好些。 ...

大宅

小丑魚果然係我哋既大師姐, 有咩睇唔開真係要搵你傾吓, 你通常都一係唔出聲, 一出聲就一定到point! 好鐘意你咁通情達理!!
打完針都9日了, touch wood 翁b都好正常, 仲係咁曳, 無咩發燒 / 出疹喎! 小毛魚呢, ok嗎??
原帖由 小丑魚 於 09-7-20 14:01 發表
離婚呢2個字千其不要亂講, 意氣用事, 最終受苦莫過於小朋友, 廣告都有講, 贏左場交, 輸左個家, 值得咩!! 义媽, 不如等頓頓上了n1後, 你出來找份工做會好些。 ...

大宅

我都唸緊想問你o地要食d咩...時間我冇所謂o架...你o地鍾意几時都ok...不過都唸下午啦...是關我起身應該會同埋姐姐去買野食..買海鮮番嚟整定O架啦...原本唸住叫你o地嚟時係市中心幫我係百佳買野...不過都係唔使lu...我唔記得可以送貨o架..你o地帶住件細邊有手啫!!!

不如我整個list比你o地...睇吓大家想食咩....我去準備啦...你o地人到就得lu......

話時話依家到底几多個人呢? 係咪全部都2個大人呢?

小丑魚
糖糖
翁b
小虫
叉燒
家銘
濼濼
鐵仔

原帖由 kb7724 於 09-7-20 14:26 發表
8月1果個梗係continue啦, 日期不變, 時間就等糖媽定啦! 原來我果日short week架, 唔使返工! 勁正呀 !! 糖媽, 有無野要我哋預備呢??
至於我講果個唔係同一日架, 係之後..........sat / sun, 除咗你, ...

大宅

回覆 1# 糖糖B 的文章

over...over....我send咗email比大家呀...可以的話快d覆我啦...我先去百佳買定d野可以先送貨嚟...

同埋你o地唸住几點入嚟呀??

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

年齡應該是大家姐。
原帖由 小虫媽媽 於 09-7-20 14:11 發表

小丑魚, 你真係我地大師姐!!!

男爵府

雖然三甲不入, 但對比上年真是大躍進, 捷泳(自游式)取得2星, 胸泳(蛙式)取得1星。 3星是最好。 星期日ready過黎架, E+只看小魚毛喇
原帖由 小虫媽媽 於 09-7-20 14:14 發表
小丑魚, 請問魚毛哥琴日有無去游水比賽呀? 游成點呀? (好想星期日都見到小魚毛同魚毛哥呀!)

大宅

原帖由 kb7724 於 09-7-20 14:48 發表
Hahahha....correct!!
你見到佢都唔叫佢車埋你既???

費事我+c6+小虫加埋成70+歲仲做人地電燈膽啦! 仲要係3只特大號添!

男爵府

我表達能力認真麻麻, 只要大家有吾開心就上黎呻下, 你一言我一語, 應該可以舒緩下壓力, 千萬不要收收埋埋, 谷得多好易痴 。 小魚毛沒有任何動靜, 激c, 攪到自己心掛掛, 今日又叫姐姐煲左清熱氣茶溝落奶比佢bb飲, 快d發燒啦!!
原帖由 kb7724 於 09-7-20 14:56 發表
小丑魚果然係我哋既大師姐, 有咩睇唔開真係要搵你傾吓, 你通常都一係唔出聲, 一出聲就一定到point! 好鐘意你咁通情達理!!
打完針都9日了, touch wood 翁b都好正常, 仲係咁曳, 無咩發燒 / 出疹喎! 小毛魚呢, ok ...

大宅

原帖由 小丑魚 於 09-7-20 16:21 發表
雖然三甲不入, 但對比上年真是大躍進, 捷泳(自游式)取得2星, 胸泳(蛙式)取得1星。 3星是最好。 星期日ready過黎架, E+只看小魚毛喇 ...

魚毛哥好快就唔再係魚仔, 睇到d小朋友進步真係好開心呀!

大宅

原帖由 小丑魚 於 09-7-20 16:35 發表
我表達能力認真麻麻, 只要大家有吾開心就上黎呻下, 你一言我一語, 應該可以舒緩下壓力, 千萬不要收收埋埋, 谷得多好易痴 。 小魚毛沒有任何動靜, 激c, 攪到自己心掛掛, 今日又叫姐姐煲左清熱氣茶 ...

有d b 唔發燒嫁, 唔發燒咪由佢囉! 發燒果時真係人都癲嫁!

大宅

傻o既...呢度個個都係18歲...hahahahaha..............
原帖由 小丑魚 於 09-7-20 16:08 發表
年齡應該是大家姐。

大宅

大阿哥叻叻!!!! 小魚毛都一定叻叻o既...我o地呢個星期一定可以見面o既!!!

原帖由 小丑魚 於 09-7-20 16:21 發表
雖然三甲不入, 但對比上年真是大躍進, 捷泳(自游式)取得2星, 胸泳(蛙式)取得1星。 3星是最好。 星期日ready過黎架, E+只看小魚毛喇 ...

大宅

唔好玩lu...你表達能力麻麻地??? 咁我就short short o地lu...谷得多好易痴-->唔怪得我痴痴o地!!!

翁b同小魚毛都要加油呀!!

我表達能力認真麻麻, 只要大家有吾開心就上黎呻下, 你一言我一語, 應該可以舒緩下壓力, 千萬不要收收埋埋, 谷得多好易痴 。 小魚毛沒有任何動靜, 激c, 攪到自己心掛掛, 今日又叫姐姐煲左清熱氣茶 ...

大宅

做咩一定要燒啫?? 你想佢燒咪唔好煲野佢飲囉 .....(講笑, 唔燒咪仲好!)
翁b都無事燒喎, 我都係格日煲野佢飲咋! 我日日都有野谷架, 所以痴痴地, 成日捉個仔黎咬!

大宅

你唔係24小時等我哋咩?? hahaa.....
(如果係, 我就半夜入黎架! )
原帖由 糖糖B 於 09-7-20 16:03 發表
over...over....我send咗email比大家呀...可以的話快d覆我啦...我先去百佳買定d野可以先送貨嚟...

同埋你o地唸住几點入嚟呀??

男爵府

原帖由 糖糖B 於 09-7-20 16:54 發表
唔好玩lu...你表達能力麻麻地??? 咁我就short short o地lu...谷得多好易痴-->唔怪得我痴痴o地!!!

翁b同小魚毛都要加油呀!!

講個秘密比大家知, 我有個花名叫 >>>>> 傻v 呀....

大宅

話時話大家有冇隔住條片嚟咬佢o地個pat呢? 我咬過几次几次都喊得好可憐但我就笑到咔咔聲...變態呢!!!

原帖由 kb7724 於 09-7-20 17:01 發表
做咩一定要燒啫?? 你想佢燒咪唔好煲野佢飲囉 .....(講笑, 唔燒咪仲好!)
翁b都無事燒喎, 我都係格日煲野佢飲咋! 我日日都有野谷架, 所以痴痴地, 成日捉個仔黎咬!
...

首頁

尾頁

跳至