跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 糖糖B 於 09-7-19 15:40 發表
D男人心理變態o架!!! 我由尋晚唔睬佢一路瞓到今日...個人舒服晒...hehehe....但就驚c!!! 我比佢罵咗成個月啦!!! 陰功!!!

D男人心理變態o架>>>>>絕對認同,都唔知邊個星球製造出黎架

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你吾彩佢幾日比佢知驚下, 佢咁叻叫佢跟飽去囉:;pppp: :;pppp:
D男人心理變態o架!!! 我由尋晚唔睬佢一路瞓到今日...個人舒服晒...hehehe....但就驚c!!! 我比佢罵咗成個月啦!!! 陰功!!!

男爵府

[莫拉菲]威力認真勁, 令到咁多人吾開心!!
原帖由 TVb08 於 09-7-19 18:19 發表

我都係咁講,但佢依然話係我錯
咩世界呀...

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

糖媽, 你竟然有咁好忍耐力...可以忍到成個月???!!!
0岩架喇, d 男人...我地唔發火就當我地係病貓!!!!!
俾d 顏色佢地睇下啦!!!
最多之後先呵番囉,

執仔之手 與仔偕老

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢幾日我都好唔開心!
同叉爸鬧交鬧到我提出離婚!!!!

星期四晚佢俾我鬧完,
唔敢返屋企,
自己不斷游巴士河,
游到朝早5點先返屋企!!!

但我都已經唔識相信佢喇!!
每次我俾返少少信心佢時,
佢都硬係要做d 嘢去破壞我對佢嘅信任!!!
無左信任呢兩個字,
我都唔知我地點行埋落去喇....

但係.....頓頓又咁細個...............
執仔之手 與仔偕老

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 叉燒媽 於 09-7-20 01:42 發表
呢幾日我都好唔開心!

星期四晚佢俾我鬧完,
唔敢返屋企,
話自己不斷游巴士河,

佢都硬係要做d 嘢去破壞我 ...

唔好唔開心啦(家銘同眾兄弟姊妹錫番你 ), 2公婆平心靜氣再傾吓先 , 一定有解決方法的 , 但無論發生d咩 , 請記住同我哋講 , 我哋每一個都會俾最大嘅支持你架

大宅

因為唔想嗌交嘛...同埋其實佢唔係有心罵我...只不過佢成日一見到一提到就好嬲...係我面前發脾氣....黑口黑面....但你咁大個人唔可以控制吓d情緒o既咩...我夠好嬲啦...仲好攰添!!! 唔通我又揾佢發脾氣咩?? 男人short o架!!!
因為人太攰了...唔想嗌交...所以唯有忍...百忍成金!!

原帖由 叉燒媽 於 09-7-20 01:37 發表

糖媽, 你竟然有咁好忍耐力...可以忍到成個月???!!!
0岩架喇, d 男人...我地唔發火就當我地係病貓!!!!!
俾d 顏色佢地睇下啦!!!
最多之後先呵番囉, ...

大宅

叉燒媽....你要好好o地坐低同叉燒爸傾吓!!!!
仲要同佢講叫佢咪當你白痴...游巴士河...你問下佢坐邊架巴士?!!! 之但係我覺得佢咁夜先番可能係去咗同d friend飲野啫...驚比你罵啫....你又唔好唸太多!!!!!!!!
但2個人真係要有信任o架!! 唔好亂唸野呀...好好o地去溝通下啦...可能係誤會呢!!! 女人好多時都有呢d毛病...而男人就好怕女人煩...所以就會演變成咁...

頓頓仲咁細...你咪咁啦...有時男人d壤習慣唔係一二日可以改到o架...

叉燒媽你要加油呀!!!!!!

呢幾日我都好唔開心!

星期四晚佢俾我鬧完,
唔敢返屋企,
話自己不斷游巴士河,

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 糖糖B 於 09-7-20 09:21 發表
叉燒媽....你要好好o地坐低同叉燒爸傾吓!!!!
仲要同佢講叫佢咪當你白痴...游巴士河...你問下佢坐邊架巴士?!!! 之但係我覺得佢咁夜先番可能係去咗同d friend飲野啫...驚比你罵啫....你又唔好唸太多!!!!!!!!
但2個人 ...

大宅

叉媽, suki講得啱架, 男人啲壞習慣唔可以一時間改架! 我好明白你感受, 因為翁爸同叉爸係同一類人........仲要我99都幫住個仔, 叫我要接受佢個仔d壞習慣, 唔好諗住改變佢喎.....比d時間佢啦, 你要保住你個座右銘:
"執子之手, 與子偕老"!
離婚呢家野會影響頓頓, 所以影響個仔既野都要三思呀!!!!!!

呢幾日我都好唔開心!

星期四晚佢俾我鬧完,
唔敢返屋企,
話自己不斷游巴士河,

男爵府

呢幾日我都好唔開心!

星期四晚佢俾我鬧完,
唔敢返屋企,
話自己不斷游巴士河,

叉媽,男人10個9個都係咁,你唔好期望可以改變佢,你要活得開心就要學習"善忘",唔好記住d唔開心嘅野,有乜事就搵人發洩下,我地e度大把腳,一日一個同你吹都吹到你口乾呀....

離婚唔係解決問題嘅唯一方法,因為男人10個9個都係咁,學下做個難得糊塗嘅人,有時間不如諗下叉燒仔好過啦 ~~

大宅

忘記它~~~~~~~
叉燒媽.....................唔好亂唸野呀!!! 男人係咁衰o架啦......

原帖由 TVb08 於 09-7-20 11:59 發表

叉媽,男人10個9個都係咁,你唔好期望可以改變佢,你要活得開心就要學習"善忘",唔好記住d唔開心嘅野,有乜事就搵人發洩下,我地e度大把腳,一日一個同你吹都吹到你口乾呀....

離婚唔係解決問題嘅唯一方法,因為男人10個9 ...

大宅

回覆 1# 糖糖B 的文章

ee.....cathy....8月份唔係話去沙灘咩??...依家一日遊呀??? 好熱喎 ~~~唸起就有少少保留呀!!

大宅

對對對! 我尚在求學中......
講開男人, 我家翁爸又係.....話說佢已經戒煙3個月了, 上星期比我發現佢個袋有包煙, 佢一定係偷偷地買啦! 鬧完佢呢兩日無買, 不過痴人地果D煙食, 仲以為我唔知佢有食添.....又唔知自己成陣味!
我未生翁B前都係食煙, 不過一計劃想生BB時已經戒咗, 話戒就戒, 一D都無好似佢咁.....拖泥帶水, 我直頭嬲到同佢講 , 以後唔准佢錫翁B, 等佢第時老咗第一時間踼佢入老人院呀!! 咁鍾意食吖拿!
原帖由 TVb08 於 09-7-20 11:59 發表

離婚唔係解決問題嘅唯一方法,因為男人10個9 ...

大宅

1-我同阿CAT果個都唔一樣, 係我自己想去之嘛....我未同阿CAT講架!! (梗係問咗我班69兄弟姐妹先啦 )

2- 8月一日遊我都有保留, 因為ANA要走, 我要預SUN / SAT送佢返agent度......未必夾到時間去, 而且我都驚熱呀!

3-又驚熱又想搵節目既我, 諗到想攪個小型聚會, 約我哋幾個去一個人屋企, (去姐妹屋企好, 可以帶少d野 ) ..........tips: 響沙田區! 睇下有無人有興趣!

原帖由 糖糖B 於 09-7-20 12:24 發表
ee.....cathy....8月份唔係話去沙灘咩??...依家一日遊呀??? 好熱喎 ~~~唸起就有少少保留呀!!

男爵府

離婚呢2個字千其不要亂講, 意氣用事, 最終受苦莫過於小朋友, 廣告都有講, 贏左場交, 輸左個家, 值得咩!! 义媽, 不如等頓頓上了n1後, 你出來找份工做會好些。
呢幾日我都好唔開心!

星期四晚佢俾我鬧完,
唔敢返屋企,
話自己不斷游巴士河,

大宅

原帖由 kb7724 於 09-7-20 12:37 發表
1-我同阿CAT果個都唔一樣, 係我自己想去之嘛....我未同阿CAT講架!! (梗係問咗我班69兄弟姐妹先啦 )

2- 8月一日遊我都有保留, 因為ANA要走, 我要預SUN / SAT送佢返agent度......未必夾到時間去, 而且我都驚 ...

喂, 我份人比較懞, 咁即係我地69兄弟姊妹個8月之旅plan 係點嫁? 除咗我之外, 仲有邊個住沙田嫁?!!

大宅

原帖由 小丑魚 於 09-7-20 14:01 發表
離婚呢2個字千其不要亂講, 意氣用事, 最終受苦莫過於小朋友, 廣告都有講, 贏左場交, 輸左個家, 值得咩!! 义媽, 不如等頓頓上了n1後, 你出來找份工做會好些。 ...

小丑魚, 你真係我地大師姐!!!

大宅

小丑魚, 請問魚毛哥琴日有無去游水比賽呀? 游成點呀? (好想星期日都見到小魚毛同魚毛哥呀!)

大宅

8月1果個梗係continue啦, 日期不變, 時間就等糖媽定啦! 原來我果日short week架, 唔使返工! 勁正呀 !! 糖媽, 有無野要我哋預備呢??
至於我講果個唔係同一日架, 係之後..........sat / sun, 除咗你, 我哋仲有個好姐妹住沙田區架! hahha....你同佢都幾熟架, 打風果日仲比佢見到你兩公婆拖住小虫響雨中慢步tim啦! 你諗吓先, 我唔開古住!
原帖由 小虫媽媽 於 09-7-20 14:10 發表

喂, 我份人比較懞, 咁即係我地69兄弟姊妹個8月之旅plan 係點嫁? 除咗我之外, 仲有邊個住沙田嫁?!!

首頁

尾頁

跳至