意見反饋
義工

家事百科 今日: 17|主題: 36948

暖風機

別墅

國民生產總值:805

暖風機

想問下你地有咩好介紹呀? 平平地hk$2xx - hk$4xx到
thanks!

大宅

國民生產總值:1449

Re: 暖風機

ACL果d又平好好用,以前$80,而家好似都係$159
지훈아,오빠,나는 영원히 너를 보호한다!fighting! http://myhome.hanafos.com/~libra69/2004_kbs_music_awards.wmv

大宅

國民生產總值:1063

野蠻仔仔,
請問ACL係邊到有得買呀 ? 是否行葉而不是暖管的 ?

大宅

國民生產總值:1825

我係之前用credit card的積分換,你可以留意仲有冇申請credit card可以換

大宅

國民生產總值:1449

維維WaiWai 寫道:
野蠻仔仔,

行發熱絲再用葉吹出來咁的,有粉紅色粉藍色細細部幾靚,
ACL好多地方都有架喎荃灣綠楊坊一樓有間,旺角先達隔離
都有間,青衣城,屯門,香港仔中心都有.
지훈아,오빠,나는 영원히 너를 보호한다!fighting! http://myhome.hanafos.com/~libra69/2004_kbs_music_awards.wmv

大宅

國民生產總值:1063

野蠻仔仔 寫道:
[quote]
維維WaiWai 寫道:
野蠻仔仔,

行發熱絲再用葉吹出來咁的,有粉紅色粉藍色細細部幾靚,
ACL好多地方都有架喎荃灣綠楊坊一樓有間,旺角先達隔離
都有間,青衣城,屯門,香港仔中心都有.[/quote]

即係ACL的專門店呀 ? 等我去睇下先, 唔該晒 !

子爵府

國民生產總值:14907

早排我都上黎問過,跟住落吉吉先買咗部 AIRMATE ,細細部(同電飯煲差唔多大),有安全感應,如果部機跌咗落地,佢會自動閂機,都唔錯架!$400 有找!
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.