夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

唔開心

大宅

好媽媽勳章

Re: 唔開心

唔好o甘唔開心啦.....今日應該係family day嘛.....其實佢都搵o左你個囡做和事佬呀....男人係o甘啦......

我老公有時都會搵個囡做和事佬呀....如果我睬阿囡,佢咪乘機同我講o野......跟住冇事呀!!!

"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

禁止發言

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

唔好唔開心啦...我諗你老公平時可能係大男人左d...其實個心好鍚你...好關心你架...佢叫個女入黎叫你食飯...你唔食...佢親身入黎叫你...但係你都唔起身...佢心諗自己入黎叫你食飯你都唔俾面...咁大牌...咪扮晒約人去飲茶囉...其實好多男人都係咁架啦...你咪扮下小女人黎o爹下佢囉...或者咁可以增進感情...

[url=http://lilypie.com][img]

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear @[email protected]:

靜靜雞話你知,男人有些時候比女人更加要面,要錫,講真架,成日扮大男人個的其實係小男人一個,吾好以為做左人老婆多年就吾打扮吾爹佢呀!我本身性格似男仔,我個人好多時都係對朋友+家人,叫第一次吾采,好,第二次吾采,忍,第三次都吾采,話知你,仲無下次,吾好再閙氣啦!你咪扮下小女人黎o爹下佢囉,扮下傻架,爹下佢話比佢知我有時都要錫下 下架,仲有呀!吾係靜係女人先要面架,佢係個女見面前更加要face呀!

今日扮靘的爹番佢,包你有著數.

goodlucky!
betty珍言

NNN

首頁

尾頁

跳至