意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 9|主題: 38829

跳至
咁妳覺得自己對老公好唔好呀??

民房

國民生產總值:69

咁妳覺得自己對老公好唔好呀??

我覺得我對我老公唔好, 我冇以前咁錫佢, 但佢對我真係好好, 雖然拍拖

男爵府

國民生產總值:6259

Re: 咁妳覺得自己對老公好唔好呀??

我覺得自己對老公好到加零一.

大宅

國民生產總值:4106

好定啦~ 個傻佬話欠我好多喎

禁止訪問

國民生產總值:30345

大宅

國民生產總值:4219

andreaaaa782004 寫道:
好到爆

我都係,連我朋友都話我對老公好過對自己喎,叫我對自己好d啦,唔好樣樣都諗住老公先喎 :mrgreen:

男爵府

國民生產總值:6880

對自己對老公好到加零一 :mrgreen:

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

有陣時雖然發老公脾氣...其餘我對我老公好好架...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

國民生產總值:205825

畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

國民生產總值:409

我覺得自己對老公唔算太好.因為我成日掛住個仔,所以有時會忽略咗佢囉 :mrgreen:

大宅

國民生產總值:1382

唔好, 有時好似衰鬥衰, 累鬥累咁 !!

侯爵府

國民生產總值:24855

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

monalam 寫道:
我覺得自己對老公好到加零一.

me too~

洋房

國民生產總值:177

我老公話:你除左發脾氣o既時侯,其實你對我係好好

大宅

國民生產總值:4177

I love him now more than I married him.
http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/shushuashley/album?.dir=/f23bscd

複式洋房

國民生產總值:112

老公話我對他好好, 而我覺得我對他不夠好, 因為覺得他除了給所有人工我做家用, 他好像一d都無取回服務(他一個月都無四,五日在家), 他對我們有無限的內疚, 而我也覺得無機會照顧他。 "揾"食難 :exclaim: :-(

子爵府

國民生產總值:11263

好媽媽勳章

對佢好過對自己.

禁止發言

國民生產總值:9054

侯爵府

國民生產總值:21649

2018勳章 好媽媽勳章

好都不得了!
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

該用戶已被刪除

公爵府

國民生產總值:25135

好到不得了!
但...自從亞仔出世後,佢地位要同亞仔分一半.
e前每朝老公起身返工都會啜我一啖然後話:[走啦!我返工]
真係覺得好Sweet架!
但e家......返左媽咪到坐月,so老公無咁做,但過黎見到個仔就猛啜佢,我咪話我呷醋lo~
佢先啜返我咋!

子爵府

國民生產總值:14642

2018勳章

me too

prettylamlam2004 寫道:
我會把老公放在第一位,他開心我也開心。
即使兒子也無法跟老公比。

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.