跳至

首頁

尾頁

大宅

BB會~

媽咪們,
大家開始入左咩bb會未呀?
我入左美贊臣& 雅培親子天地.
我想問下有冇媽咪未入以上呢2個會,而大家又可以互相推薦填form(例如你地入左其他會又有form我又未入咁),如果有興趣請大家互薦啦~

或者報下料邊個bb會好,交換下心得~

禁止訪問

Re: BB會~

複式洋房

沙沙 寫道:
mrs_e.c,

妳有沒有入惠氏呀? 入左惠氏在 香港護理員協會...買BB用品..床上用品...BB玩具都幾平的.

乜入o左惠氏個bb會就可以去護協買o野呀? 我知護協d o野都幾平o架, 但就以為淨係會員先可以有優惠添....

禁止訪問

複式洋房

沙沙,

你post上唻哩張單張我冇收過呀!! 等我上佢地個網睇下先...... =)

咁係咪拎住惠氏o既會員就可以去護協買o野有折o架?? 折扣會唔會同護協會員差唔多呢?? 唔該晒.

大宅

惠氏同雀巢o既會員去護協買o野都有折o架。

我就入左惠氏、雀巢同雅培。
惠氏最近重有D產前講座。

大宅

請問點先可以入到你地所講的bb會呀???
表格又可以係邊度拎呢?
thx

禁止訪問

大宅

沙沙
我今天去完健康院入左惠氏同雀巢呀喇~
thanks~

大宅

沙沙:

我昨晚已經上左惠氏個網頁睇了, 可惜都係冇入會from,
只係得佢地的產品介紹.我諗我都係要買下惠氏d產品先得.
Thx

sale人入會果d人係咪只會係健康院門口o既呢.....
因我每次係醫院出來都唔見有d咁o既人係度sale人入會.

男爵府

你地入了美贊臣會未?有chicco coupon,買$300有減$100,$600可減$200,都幾低。我剛入了,仲有奶粉送,如果推薦新會,你同我都再有奶粉送,如果想要FORM可PM我FAX號碼,或E-MAIL。

首頁

尾頁

跳至