夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

咩叫....女貴人

bk姊妹,最近有d唔开心ar,有次屋企食飯,我姑奶個女性朋友(都幾熟的)上o黎食飯,佢同我老公講話學緊d咩算命,叫我老公比個八字佢.下一次再見面,佢就同我老公講check到d咩...我當時問:有無check到佢有桃花呀?佢話無,呢d野緊係唔話你知o拉.我之後入左房,出o黎時見佢走埋我老公隻耳仔講野. 我就問,講咩呀?佢地就話無野ar.我不斷問我老公,最後佢話我知,佢話check到我有女貴人相助....其實已經唔係一個o甘講,因為我老公好迷信,之前已經有2個係o甘講.當時我只係笑笑口話(我都知o拉).其實我個心真係好唔開心 :cry: 你地可以話我知女貴人只是幫助我老公的人,還是有其他 呢 :-(

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

Re: 咩叫....女貴人

咁佢老細係咪女人呢?又或者有無大客係女性呢?
如果係工作上可能係呢D啫,唔好亂諗!如果係男女關係就叫"桃花"唔係"貴人"喇!

禁止訪問

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

同意!唔好咁迷相啦!

andreaaaa782004 寫道:
唔好自己嚇自己先
我就唔信呢d野

大宅

極同意

[quote]
麟媽媽 寫道:
咁佢老細係咪女人呢?又或者有無大客係女性呢?
如果係工作上可能係呢D

男爵府

睇相老信一半都死,仟其唔好信啲迷信嘢亂諗.

民房

你老公個女貴人咪係你囉!! :mrgreen:

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

皓仔 寫道:
你老公個女貴人咪係你囉!! :mrgreen:

絶對同意! 話俾你老公聽女貴人咪係你囉! 冇你? 佢邊有咁幸福o既日子過. :mrgreen:

民房

女貴人係泛指幫到當事人的女性, 我懂紫微斗數算命的, 我算都有七成準.
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至