意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 21|主題: 88450

跳至
大家用緊咩牌子銀包呀?一齊分享下!

侯爵府

國民生產總值:21688

大家用緊咩牌子銀包呀?一齊分享下!

如題 :-P

別墅

國民生產總值:568

Re: 大家用緊咩牌子銀包呀?一齊分享下!

burberry
我個女叫善程b,o向2003年5月27日出生 :-D 我的玉照:http://www.babyhome.com.tw/bb/33331

男爵府

國民生產總值:9822

好媽媽勳章

LV

複式洋房

國民生產總值:272

LV, Anna Sui

別墅

國民生產總值:642

LV
我個預產期係12/3/04 又期待又緊張亞[/quote] :-D :lol: :-) :lol: :-P :roll: :pint: :hammer:

大宅

國民生產總值:2494

好媽媽勳章

LV

大宅

國民生產總值:3909

Prada
I'm not a yogi,but a yogist!

侯爵府

國民生產總值:21688

原來咁多人用LV架!!
我想換個大少少既銀包, 我而家用緊anna sui, 但覺得太細, 唔知大家有冇d好介紹, 我budget $1000到。

男爵府

國民生產總值:7114

LV - a long wallet one for notes, and a small zipper coin purse

伯爵府

國民生產總值:17137

我用既係LV,係我老公送既

侯爵府

國民生產總值:21647

2018勳章 好媽媽勳章

Polo~
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

大宅

國民生產總值:1739

Gucci

複式洋房

國民生產總值:462

LV

大宅

國民生產總值:2379

elf 寫道:
原來咁多人用LV架!!
我想換個大少少既銀包, 我而家用緊anna sui, 但覺得太細, 唔知大家有冇d好介紹, 我budget $1000到。

Burberry

子爵府

國民生產總值:13356

Vivienne Westwood
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

男爵府

國民生產總值:5370

Ferragamo - Wallet
LV - coins bag

Both are red colour.

洋房

國民生產總值:367

Gucci
:lalala: :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:

大宅

國民生產總值:3507

BURBERRY~
gd~~
[size=x-small]囡囡9:57pm  出世~重5lbs13

大宅

國民生產總值:1433

剛剛買左Vivienne Westwood... :mrgreen:
;-) 大家記得每天用微笑面對每一天...

大宅

國民生產總值:1308

LV

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.