意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 38|主題: 38996

淡咗???????

洋房

國民生產總值:392

淡咗???????

生咗bb之後會唔會因為掛住湊仔而忽略夫妻感情呢? 有咗bb成曰疑神疑鬼好驚令老公反感!!

男爵府

國民生產總值:5277

好媽媽勳章

Re: 淡咗???????

都有小許[url=][/url]

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

應該都會有d既...因為大家都要湊bb...所以都無好似以前咁...但係當bb大個d之後...就會好番架啦...

[url=http://lilypie.com][img]

翡翠宮

國民生產總值:76820

好媽媽勳章 畀面勳章

onon1022 寫道:
應該都會有d既...因為大家都要湊bb...所以都無好似以前咁...但係當bb大個d之後...就會好番架啦...

同意

洋房

國民生產總值:503

事業第一位,女兒第二位,仔第三位,我可能係第四位或更後.

別墅

國民生產總值:731

onon1022 寫道:

I agree with that, and now we love each other very much after our children being groe up. :wink:

洋房

國民生產總值:392

好同意大家嘅回應...........爭取多D時間生BB前撒多D嬌先得 二年咋,唔想因為咁而甘快淡!!!!!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.