美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

邊間藥房可以買到諾美婷

之前有位媽咪話官塘區藥房唔洗醫生紙買到, 但我尋日去旺角問兩間都話要醫生紙, 想問除左官塘仲有冇人試過其他區藥房唔洗醫生紙買到呢? 因為我住得太遠好唔方便想近d(懶懶)!
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

子爵府

Re: 邊間藥房可以買到諾美婷

去 yahoo拍賣場啦.我見到平過藥房 tim.你試

大宅

T.S.T
lung shing

男爵府

bozical 寫道:
T.S.T
lung shing

龍城有得賣?
駛唔駛醫生紙?
幾多錢?
thanks

大宅

Hi, venusma,

What is 諾美婷 ? For what ? Thanks ^.^

男爵府

2hmama 寫道:

What is 諾美婷 ? For what ? Thanks ^.^

係減肥藥~

大宅

You tried this before ? Very effective ? Is it safe ? I want to try woh.... where can I buy ? thks ! Sorry, so many question. he..he...
:lol: :lol:

複式洋房

Can buy in Jordon.
$480/box for 10mg
Very work !
I have 2 boxes and lost about 10-12 lb.

大宅

Thank you ET,

Anyone know when compare with 本X堂營纖1+1 (in another topic), which one is better and more safe ? Please give comment ! Thanks !

大宅

諾美婷是否人人吃得?

男爵府

太子地鐵出口(Body Shop出口)有間大藥房,好似叫英傑藥房,唔駛醫生紙架,15mg $580,買熟

大宅

TO: vic-wing

是否人人可以食?

男爵府

Mandy2002,
我估係啦,因為有些西醫都有呢隻減肥丸賣架,如果唔安全既,西醫都唔敢賣啦

別墅

我都食過10mg($480)一個月減左10磅,我問過一個醫生,佢話呢隻藥副作用少,不過減得慢d(可能佢慢意思係如果你有200磅掛),最多可以長期食一年要停
我個人覺得減到10磅ok喎,(我本來110食藥時100食家冇食2個月冇誡口103磅)
我都要keep下先 :wink:

禁止訪問

大宅

畀面勳章

vic-wing,
我唔係好知太子地鐵出口(Body Shop出口)響邊樹喎, 可唔可以講講附近有d咩? Ths!
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

男爵府

唔好意思,我講得唔清楚,太子地鐵某個出口,我唔記得邊個,但記得個出口有間地下商店Boby Shop和燕之家,好似係京華酒店出口

禁止訪問

男爵府

樹熊媽媽 ,
每日訓醒食一粒就得架喇,會幫你控制胃口,記住飲多d水,大便會好d!

洋房

可以在九龍灣德福廣場的天橋, 即是投注站對面的藥房買, 不用醫生紙, 10mg ($480) , 15mg ($580)

小吉媽咪

首頁

尾頁

跳至