在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

~返工上網..哇哈哈~(Part 5)

名/工作地區/屋企地區/仔or女(中文名)-出生年月
1. kitkitmum/上環/深水埗/仔仔-01年2月/囡囡-03年8月
2. 啫喱媽/中環/將軍澳/仔仔(重言)-03年8月
3. wensi/銅鑼灣/將軍澳/仔仔(天兒)-01年7月
4. mcyw888/觀塘/--/大仔-98年5月/細仔-03年5月
5. kruson/大埔/沙田/仔仔-02年3月
6. kw/觀塘/馬鞍山/仔仔(浚鋒)-02年6月
7. YanyanMom/新蒲崗/牛池灣/囡囡(熙恩)-00年3月
8. 海魚媽/尖沙咀/--/仔仔(凱宇)-03年10月
9. penny/九龍灣/深井/囡囡(詠嵐)-01年9月
10. kiumama/上環/粉嶺/仔仔(焯橋)-04年2月
11. YYLam/尖東/--/囡囡(凱瑩)-99年11月
12. Alexismama/尖東/葵芳/囡囡(芷彤)-01年3月
13. 栗子媽媽/紅磡/將軍澳/女(彥寧)-01年11月
14. poohpooh1668/荔枝角/屯門/仔仔(俊儒)-03年12月
15. mycathy/金鐘/藍田/囡囡(紫鈺)-03年12月
16. Maksin/大埔/上水/仔仔 - 2個半月
17. 蕭夫人信箱/灣仔/小西灣/囝囝(昊樑)-03年10月
18. TSZYAU2000/荔枝角/屯門/囡囡(芷渘)-00年3月
19. tungmimi/尖東/荃灣/囡囡(媐曈)-04年3月
20. Jamesmama/中環/KT/仔仔James-98年5月
21. mr1212/大埔/深井/囝囝---04年7月9日
22. LOVELYMOM/尖東/青衣/仔仔-04年3月
23. emily_bb/CWB/--仔(浚浚)-98年;女(晴晴)-04年12月

wensi 係E C 法師 廚師!
kitkit=居士專看全相
夫人專引有d.純猜少c9
我darling Alexis 同yylam係同事
栗子媽同我住同一條村,栗子同小兒時時見面解相思之苦
啫喱媽本topic始創人即皇后管後宮之事
Tungmimi 個女係我仔仔個妺妺(因天兒恨有妺妹)
kiumum做左全職住家靚菜
kiuma & 皇后係yanyanmom ke honey
yanyanmom亦係夫人ke襯家
kw 做左夫人 honey 2
namnamma做左 皇后 honey 2
alexisma既honey係kruson
TUNGMIMI 同栗子媽係 SWEETIE
Cathy 係KW 趁加(專制服誘惑老公ge太太law)
888係yylam ge honey
Kruson & Maksin 係同事
mr1212係alexismama既表妹
kitkitma同alexisma係趁+
pingping(kitma囡囡)係啫喱媽新抱仔

#########

25/4-29/4 dinner gathering,唔該大家報名

25/4-29/4 dinner gathering,唔該大家報名

25/4 kitma,kiuma (tbc), mr1212,
26/4 kitma,kiuma (tbc), mr1212, tungmi
27/4 kitma,kiuma (tbc), 夫人, KW, tungmi,namma, kruson, maksin, yanma
28/4 kiuma (tbc), 夫人, mr1212,namma,
29/4 kitma,kiuma (tbc), yanma, Kruson, Maksin, KW,namma
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

男爵府

Re: ~返工上網..哇哈哈~(Part 5)

Dinner Gathering:

18/3: kitma, kiuma, nna, mycathy, wensi(2), yanma(2), Maksin, tungmi、KW(2), 栗子媽(未定), kruson(2)

e家book左.......曾小姐, initial"g", 15位, 6:45pm(8:30pm還檯), 非吸煙區, booking no :C89
Dan Ryan.
[/url]

伯爵府

我第一個..............wooooooooooooo第二添!

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wow, 第三位.

男爵府

wensi,

哇哈哈哈哈!
[/url]

子爵府

會唔會第四呢

男爵府

wa.........做左阿四tim..........

男爵府

好野新屋入伙

男爵府

Kruson 寫道:
好野新屋入伙

你個問題我之前都問過,拔只得栗子媽比o左意見,佢就話唔好,其他媽咪點話?
Jerry in Studio 其實無咩要求, 得到o既反而越多.........

子爵府

我都來啦!

我讚成刪除好耐無入來果d, 最多再入再加囉!
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

侯爵府

yyl, 你係5仔呀, 我做左9仔tim :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

Alexismama 寫道:
yyl, 你係5仔呀, 我做左9仔tim :mrgreen: :mrgreen:

哈哈哈~~~~~~邊個係10仔? :mrgreen:

唔係喎,鐵頭媽你係8仔咋!

大宅

我係咪最遲呢 ~~~~

子爵府

我最最遲..............

[quote]
kiumama 寫道:
我係咪最遲呢 ~~~~

子爵府

我做左賊仔, 唔制呀 :cry: :cry:

kiuma,
妳唔係最遲, 不過做左puppy
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

子爵府

我係十仔 .........十下十下........... :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

今次夫人先最遲, 因為佢去左遊船河

子爵府

報到

侯爵府

yym

你honey先係十仔, 你係十一姐呀 :mrgreen: :mrgreen:
YanyanMom 寫道:
我係十仔 .........十下十下........... :mrgreen: :mrgreen:

大宅

puppy好可愛喎

mycathy 寫道:
我做左賊仔, 唔制呀 :cry: :cry:

kiuma,
妳唔係最遲, 不過做左puppy

首頁

尾頁

跳至