在職全職

跳至

首頁
23456...49

尾頁

侯爵府

Re: ~返工上網..哇哈哈~(Part 5)

工人 ?-( ?-( ?-(
Tungmimi 寫道:
我都閃人去做工人

侯爵府

:mrgreen: :evil: :lol:

侯爵府

人地TUM你開心,又話人傻左
啫喱媽 寫道:
[quote]
栗子媽媽 寫道:
:mrgreen: :evil: :lol:

栗子媽傻o左? ?-(

唔係咁應我o尋晚咁叫你嘛! :mrgreen: [/quote]

侯爵府

好慘呀
kitkitmum 寫道:
早晨

雖然好忙,但係點都要同你o地講聲,我28/1個dinner gathering去唔到,哎....................上星期,我件餅個表姐係睡夢中無段段過o左身,留底o左3個小朋友,我老爺奶奶d親戚係外地返o左o黎,所以28/1 o黎唔到law。我舅母個爸爸又過o左身,不過佢都100歲。

侯爵府

GOOD MORNING TO ALL

侯爵府

你係咪怕左我,唔係皇宮下面出沒,呢排見5到你GE ?-( ?-(
啫喱媽 寫道:
[quote]
栗子媽媽 寫道:
人地TUM你開心,又話人傻左

我開心o架!唔傻唔傻! :mrgreen: [/quote]

侯爵府

呢D韆鞦好多成方都有啦
WENSI,唔該RE-CFM 唐明去尚德中間個公園仲有呢種千秋
啫喱媽 寫道:
仲有想問o下你簽名檔張相個韆鞦o向邊度o架?唔好話我知o向屯門.........

侯爵府

老hair -- 上星期五
廠 -- 1/29
公司 -- 2/2
外家 -- 2/8
wensi 寫道:
poohpooh1668
你唔算早做節喇,我聽日做tim呀!!................係啦!今年未有聲氣wor! ?-(

侯爵府

想c多d,星期六坐車上台山食annual dinner
跟住台山d人2/2落hk食
比面派面
仲有尚欠2/2公司去天后廟還神呀
啫喱媽 寫道:
[節目豐富、行程緊湊 :mrgreen:

侯爵府

stay one night 呀 :cry: :cry: [quote]
YanyanMom 寫道:
早去 - 晚返.......... :mrgreen: :mrgreen:

[quote]

侯爵府

軒軒媽黎架
poohpooh1668 寫道:
你唔係係隔離講話星期六咩,唔通我睇錯????[quote]
wensi 寫道:
poohpooh1668
你唔算早做節喇,我聽日做tim呀!!................係啦!今年未有聲氣wor! ?-(
[/quote]

侯爵府

我老hair既女人落左hk幾日咪早d食羅
我姑9今年回港過年,遲d一定又食多餐,waste money[quote]
poohpooh1668 寫道:
上星期五,真係好早喎[quote]

侯爵府

天兒仲要黎做人情呢 :mrgreen: :mrgreen:
wensi 寫道:
Alexismama
你唔係要係做獎品呀, ......................真了解我!係!天兒又真係做到wor!
邊有咁多呀, 分晒啦, 你都響, 可將d duplicated ge 比哂你啦。...................... :-(

侯爵府

仲有咩重覆左可以比栗子呢,tks :mrgreen: :mrgreen:
wensi 寫道:
栗子媽媽

天兒仲要黎做人情呢 ......................係天兒重話覆果d唔算數係俾栗子ga wor!

侯爵府

I THINK SO.
RED POCKET 都收雙封啦,過一半來都VERY骨啦[quote]
Alexismama 寫道:
栗子媽,

天兒媽咪銀包入面一定有d野係重覆ge :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [quote]

侯爵府

夫人,5好嬲啦,我幫你
蕭夫人信箱 寫道:
pooh
我地年年都有得+架, 衰衰地都有3舊呀

我地部門已經知道有4個冇得+啦 (incl me), 有同事話間公司想同我地玩野 .... 嘩, 唔係化 .... 你係呢個時候玩野 !

i am very disappointed and going to leave here asap!!!!!!!!!
dont want spend so much time on this job....even i work hard but not appreciated !!!

侯爵府

:mrgreen: :mrgreen: 你仲問,夫人都夠火滾架啦
蕭夫人信箱 寫道:
my lovely queen
我想問咩叫痴蝦殼 ?-( ===> 其實痴蝦/蟹殼 = 你地所講既痴線, 痴膠花, 痴'媽'筋一樣

侯爵府

收左TKS.
蕭夫人信箱 寫道:
栗子媽

準備收衫

侯爵府

GOOD MORNING

侯爵府

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [quote]
YanyanMom 寫道:
生多個又點話ar~~

[quote]

首頁
23456...49

尾頁

跳至