意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 15|主題: 38993

跳至
你地老公仲有無KEEP住前女友D照片同佢地送

複式洋房

國民生產總值:317

你地老公仲有無KEEP住前女友D照片同佢地送

我老公仲keep住晒呢d野, 我每次見到都"鵝"佢, 但佢每次都話:都娶左你做老婆又生埋仔, 唔好亂諗野! 但係我睇見真係好眼冤,真係好想趁佢返工時一野掉晒佢,你地話係唔係我小氣?!!

大宅

國民生產總值:1758

BK Milk勳章

Re: 你地老公仲有無KEEP住前女友D照片同佢地送

或者那東西很實用或貴吧,你老公都唔mind比你見到啦,但我老公就無keep,因為我勁小氣
[img][/img]

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

我老公無keep到架...同佢一齊無奈...佢連個兩張相都比我叫佢掉埋...所以佢而家一樣都無...

[url=http://lilypie.com][img]

水晶宮

國民生產總值:70428

比我見到都眼冤喇!!!
如果係我都會叫佢掉哂d野,如果係一d實用又或者好貴重的野,我會叫佢送哂比我,我幫佢keep住~~~
我係咪勁小氣呢???
不過,好在我honey無情史既,我唔使驚~~~

禁止訪問

國民生產總值:30345

複式洋房

我老公係果d好講原則o既人, 佢覺得自己無錯就無錯果d. 佢話佢同以前d女朋友無晒瓜葛, 點解要掉晒d野. 最慶就係有一個水晶牌好似手掌咁大, 中間有個立體紫色心o係度, 我問極佢都話係佢自己買, 我唔係好信男人會買d咁野返黎擺, 我估佢驚我知又係d前女友送, 又會煩佢, 所以作大話. 我到而家都唔敢掉佢d野, 驚佢同我反面, 但我見到d野真係好頂唔順, 由其係一幅佢攬住第二個女仔影o既相!

大宅

國民生產總值:1331

My honey keep the old photos with his ex-gf........when I saw it, I feel upset too~
But he said everyone will have their history, this is only part of his history, it doesn't mean he still miss her..........he put them in a box and put it in corner of the house.

I've to accept this and try not to think about it.

禁止發言

國民生產總值:9054

複式洋房

國民生產總值:306

我以前男友既相我就掉晒,但禮物就冇,老公就禮物同相都掉晒!!

大宅

國民生產總值:4339

大方小小
唔覺唔覺方埋一邊就算啦
掉晒又唔系咁好 :mrgreen:

翡翠宮

國民生產總值:76818

好媽媽勳章 畀面勳章

無喎

別墅

國民生產總值:976

o岩o岩拍拖時試過o係佢屋企搵到一條好明顯係手織既頸巾,我即時反串佢:「呢條咩o黎gar,唔好話我知係你亞媽織比你呀?!」
咁佢都好識做,即刻笑笑口咁話:「我見用得唔好side ma! 最多即刻掉左佢law!!」
然後佢就真係掉左啦!!!

我自問係一個十分小氣gar人,
我唔鐘意見到我老公keep住第2個女人o的野,
比我見到,我實嬲gar

禁止訪問

國民生產總值:4610

伯爵府

國民生產總值:18232

好媽媽勳章 畀面勳章

只係我keep住前度男友既信件.

公爵府

國民生產總值:25198

有呀~我汁屋時佢仲叫我掉左佢,我當然無咁蠢la,
佢叫我掉左佢,咁佢咪要我掉晒x bf的野,其實都無所謂啦!
我又唔會呷醋,不過樣衰地佢e前個gf住我地樓下,
有幾次試過我地3個答同一部升降機,都幾唔知點架!
相就比佢留返個美好回憶la.
我腳為左前男友紋左個名,我老公都唔知,知的話我想佢會殺左我!我keep住呢樣野會唔會比keep相更嚴重呢?

複式洋房

唔通你紋左你前男友個名o係腳板度? 點解你老公會唔知? 講真, 如果我老公有個前女友o既名紋左o係身度, 我諗我會好介意. 原來我o係呢方面真係好小氣!

easonkinki 寫道:
有呀~我汁屋時佢仲叫我掉左佢,我當然無咁蠢la,
佢叫我掉左佢,咁佢咪要我掉晒x bf的野,其實都無所謂啦!
我又唔會呷醋,不過樣衰地佢e前個gf住我地樓下,
有幾次試過我地3個答同一部升降機,都幾唔知點架!
相就比佢留返個美好回憶la.
我腳為左前男友紋左個名,我老公都唔知,知的話我想佢會殺左我!我keep住呢樣野會唔會比keep相更嚴重呢?

公爵府

國民生產總值:25198

我紋左CH,C=ching H=hei,係我同x bf的合名,我老公問過我咩意思,我話係我簡名,因為我叫雞精(Hen Ching) ,佢又反問我點解唔係HC而係CH,我答佢無咁好睇,之後就無再問lu

子爵府

國民生產總值:13277

有架, 我老公有keep住前女友d相, 不過佢收左落櫃桶, 而
o個個櫃桶我地係十年都唔會開一次, 所以我都唔會見到。
佢曾經問過我mind唔mind, 洗唔洗掉左佢, 我鬧返佢做乜
咁絕情, 雖然分左手, 但係都唔洗掉左d野呀, 留返d美好o既
回億比大家都好嘛。我坦白同佢講, 我係mind, 不過唔洗掉
左d野佢, 只要唔好比我見到就冇問題。

我都有keep住前男友d野, 我老公都知
不過我留低左o係娘家.....
我~好~幸~福~呀~

洋房

國民生產總值:177

梗係~~~~~無啦

該用戶已被刪除

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.