夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

生日

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 生日

Dear Wendy:

生日進一步,退一步海海闊天空,男人粗心大意10居其九,如果佢真係吾記得,煮個心形牛排自己攪心思,吾好計較今多啦.開心的,人靘的.^-^.

bettylam
NNN

禁止訪問

洋房

@[email protected],

生日快樂﹗﹗
今日係你既生日﹐唔好唔開心啦~~

子爵府

生日快樂呀....
男人係比較粗心大意...
你想通點.....

我希望你開開心心....
我~好~幸~福~呀~

大宅

你 sand 個 sms 比佢,
問佢知唔知今日咩日子, 如果唔知就算 !
睇佢咩反應, 如果無就約朋友 or 親戚去街
行街, 睇戲, 食飯, 乜都好, 總之唔好浪費今日. 要開心 !

仲有我地同你講聲 " 生日快樂 "

洋房

HAPPY BIRTHDAY!!!!!!

唔好咁唔開心啦!我都認同fionshum咁講....佢唔記得咪由佢囉!自己去慶祝~~
fionshum 寫道:
你 sand 個 sms 比佢,
問佢知唔知今日咩日子, 如果唔知就算 !
睇佢咩反應, 如果無就約朋友 or 親戚去街
行街, 睇戲, 食飯, 乜都好, 總之唔好浪費今日. 要開心 !

仲有我地同你講聲 " 生日快樂 "

:-x :-x :-x :-x :-x :evil: :evil:

禁止發言

子爵府

你老公記得就好喇, 真係鄧你開心。

係啦, 有時真係唔知d男人諗乜
平時好似唔緊唔緊, 下下都要人提
我都比較樂觀, 睇得開d, 我會打定輸數估佢唔記得, 唔想自己
咁大期望....
我明知老公冇記性, 如果就到d喜慶節日, 我就會不斷o係佢耳邊軍炸佢, 明示又好, 暗示又好, 等佢知節日就到....咁到時
佢就識自動自覺..........
我~好~幸~福~呀~

男爵府

Happy birthday! 話時話, 我老公就黎生日, 唔知送咩比佢好, 真係咁多年有咩未送過丫, 呢個問題真係頭都痕。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

首頁

尾頁

跳至