意見反饋
義工

在職全職 今日: 17|主題: 46453

跳至
[在職媽媽] 係屯門元朗天水圍返工既媽咪:)

大宅

國民生產總值:1020

係屯門元朗天水圍返工既媽咪:)

我住元朗, 係屯門返工架!
ko

子爵府

國民生產總值:13088

2018勳章

Re: 有冇係屯門返工既媽咪?

我住元朗 , 係天水圍番工
岩唔岩傾呢?
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

男爵府

國民生產總值:8456

畀面勳章 貢獻勳章

cutieso & ko
我住天水圍,屯門返工,平日就搭西鐵+輕鐵返工~~

cherry

子爵府

2018勳章

我搭小巴番工
你地個做咩架??
我做客戶服務大使

複式洋房

國民生產總值:399

CutieSo 寫道:
我搭小巴番工
你地個做咩架??
我做客戶服務大使

客戶服務大使要做乜野架?

大宅

Re: 有冇係屯門(+元朗天水圍)返工既媽咪?

DEAR ALL 哎呀呀!
古吾到有人回答我, 好開心呀!,
我返工搭西或輕鐵架!
KO

複式洋房

國民生產總值:399

其實我都係元朗住屯門返工既!但我會鐘意搭西鐵多D,因為快嘛!搭輕鐵好鬼慢呀!

子爵府

國民生產總值:11729

好媽媽勳章

I live in TSW and work in Kam Tin, nice to meet you all, I'm a Admin. Assistant. :mrgreen:

子爵府

2018勳章

朱古力媽咪
我係商場做既
都係坐係到 , 有人問野就答下佢 , 有D咩大小事 , 就幫下手
同D客保持良好關係
就係一份好好...........悶既工

大宅

國民生產總值:4651

我在天水圍住在天水圍返工

男爵府

國民生產總值:9315

all,
報到, 我住係元朗, 屯門返工, 我都係搭西鐵返工,
因為真係快好多.

好高興認識到大家!!!!!

[/url]

大宅

國民生產總值:3997

Re: 有冇係屯門(+元朗 天水圍)返工既媽咪?

Dear all,
我住屯門,想係屯門搵工(如Admin. Assistant, Secretary, Clerk等等),容易搵嗎? 有工,可否介紹我?
Thanks a lot!
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~珍惜眼前人 :-)

子爵府

2018勳章

去勞工處搵呀
我份工都係勞工處搵架

大宅

我雖然係屯門返工, 但淨系熟市中心!

男爵府

國民生產總值:8456

畀面勳章 貢獻勳章

CUTIESO~~

客戶服務大使幾好wow~~我有一個朋友的朋友在元朗廣場做客戶服務大使,悶都好過我忙到抽筋,見個囡囡都冇時間,我都考慮轉行呀~~~

其他mami~~hihi

cherry

禁止訪問

國民生產總值:12681

大宅

國民生產總值:3997

rainstarwater 寫道:
all mums,
hello~
我都開始搵工,希望搵到份可在在元朗/屯門的工啦......

Hi rainstarwater,
祝你同我心想事成,快d搵到好工啦.
我仔仔都叫天朗呀! 就快5歲了.
與其有時間去可惜~ 不如用時間去珍惜~珍惜眼前人 :-)

男爵府

國民生產總值:6259

我都想係屯門搵番份工呀, 真係好憎朝朝趕搭車, 又晚晚同好多人迫車先迫到番屋企. 我過左年都要搵工, 好想返屯門呀.

子爵府

2018勳章

babycherry22 寫道:
CUTIESO~~

客戶服務大使幾好wow~~我有一個朋友的朋友在元朗廣場做客戶服務大使,悶都好過我忙到抽筋,見個囡囡都冇時間,我都考慮轉行呀~~~

其他mami~~hihi

元朗廣場都叫多d野做 , 我直程係無野做law
不過我諗遲dthe link上市後我就會有多小小野做既

cherry

複式洋房

國民生產總值:250

唉,就黎放完產假,星期四就返工,好唔捨得阿b,好就好在我住天水圍,係元朗返工,慳返d搭車時間,可以快d返屋企見阿b!!但係又心思思想搵過份工.......真係唔知點!!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.