意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 42|主題: 39119

送o羊比老公?

複式洋房

國民生產總值:419

送o羊比老公?

結婚周年紀念, 你地會送o羊比老公?

別墅

國民生產總值:530

Re: 送o羊比老公?

Cash...la....

複式洋房

國民生產總值:118

我都好煩送禮物給老公,通常都是他送給我,我就說要照顧BB,沒時間去買啦。呵呵,你就不要學我啦。

男爵府

國民生產總值:8346

溫暖牌~~~
因為我都想識織~~~

民房

國民生產總值:68

銀包都唔錯,日日都袋住你出街,多好

子爵府

國民生產總值:12365

kiss la

公爵府

國民生產總值:25309

2019勳章

實制Or心思lo~
好似我咁,見老公銀包殘咪襯節日送個新俾佢lo,
見佢電話壞壞地咪又送部俾佢lo....

大宅

國民生產總值:4722

我老公下星期生日, 我買咗隻幾千蚊嘅錶比佢 . .

點知佢yesterday好認真o甘同我講, 千其吾好送生日禮物比佢, 尤其係錶, 如果吾係佢會好嬲, 跟着我就忍吾住喊咗出嚟, (我見佢隻錶帶咗o甘多年先買過隻比佢, 舊個隻佢出嚟做嘢o甘多年佢帶足o甘多年, 雖然都係我送) 跟住我就好吾開心o甘yesterday送咗生日禮物比佢, 佢其實好開心, 好鍾意隻錶, 之不過佢吾想我洗錢買嘢比作佢, 因為我on no pay leave 無收入, 不過, 我最吾開心係我吾係喺正日送比佢 . . .

一齊o甘多年真係乜都送過, 而佢好多嘢都有, 送乜生日禮物比佢真係諗到頭到爆, 建議你送: DVD, digital camera, playstation, mobile, watch, belt, 銀包, 西裝,tie, tie 夾, 筆, 衫, 温暖牌(快嘅可以頸巾, 幾日即成), monitor, 眼鏡, accessories . . . 諗吾到啦! 最緊要係card, 可以寫下你同佢之間的悲與喜 . . .

大宅

國民生產總值:1763

問佢想要咩囉,買左比佢又唔知佢鐘唔鐘意~
一係送銀包or手錶呀~

禁止發言

國民生產總值:9054

大宅

國民生產總值:3818

送啲實用的東西,內衣
我拍拖時,買了件白色內衣,然後買了枝(專用上衣服上的)筆寫上傳情的說及圖,雖然他不肯着,不過我知他很心甜
如果你肯定老公肯着,你都可以試試(不過可能你比較開心,哈哈我當時就是)
如果他不肯着,就買合他的款

男爵府

國民生產總值:5023

2019勳章

哈哈哈~~~~~

如果冇買野比佢,
可以自己綁條絲帶係頸...........
咪係最好的禮物囉!!!!!!!!
一定好鐘意!!!!!!!
村姑 亞Bee

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.