婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

不如講下同99一齊既開心事
我覺得一定有...不如大家想一想

男爵府

原帖由 peacekamen 於 09-8-22 18:58 發表
不如講下同99一齊既開心事
我覺得一定有...不如大家想一想
諗左一陣 真係無喎,半樣都無

不如你分享下你同你99有咩開心事

別墅

hi boey,
其實都唔算有咩開心野,只不過我地大家關係都算ok...希望你地日後都可以開開心心生活,,

原帖由 boey 於 09-8-22 19:43 發表

伯爵府

育兒性格勳章 DHA勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

冇喎,一樣都冇囉~
日日對住佢點會開心呢..
比少D煩野都好咯~:;pppp:

男爵府

原帖由 peacekamen 於 09-8-22 20:34 發表
hi boey,
其實都唔算有咩開心野,只不過我地大家關係都算ok...希望你地日後都可以開開心心生活,,
我諗唔會喇~佢為左呷個細新抱醋,係佢大肚時又玩自殺又咒佢生唔出,要個細仔揀亞媽定老婆

我老公去做中間人仲比佢鬧埋一份,又數埋我,老公幫我口(當昤我唔在場),佢就要同老公脫離關係,個時仲係剛剛農曆新年初,由新年個時到而家...係3個月前佢生日有出去同佢食飯,之後都無見過同無搵我地一家
有時老公放假我問老公要唔要去搵佢亞媽飲茶,佢都say no,情願自己休息下 以前唔會咁嫁,以前我幾唔想佢都會要我同佢亞媽飲茶

大宅

諗爆頭都無
唯一夾硬話係既就是最近掛住湊孫, 唔得閒再成日來我屋企煩我:;pppp:

大宅

我唔知係唔係有文字過敏:;pppp: ,一聽到99兩個字就等於唔開心/煩

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔洗見到佢就最開心

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

好認真咁諗咗一餐飯嘅時間,都係諗唔到...99喺我生命裡面只係同"唔開心"掛鉤,你唔提我都無為意我對住佢原來唔識笑!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

成日同奶奶一齊shopping都好開心...

有時我買野有d猶疑時,佢實支持我,叫我買..咁我買到野我都好開心..

珍珠宮

佢以前星期六日實約我地飲茶, 我大肚都要去, 肥左好多,
自從62怕唔俾bb去酒樓開始, 佢就無再約飲茶
我都唔駛再食埋晒d肥野

有次同佢去食自助餐, 食到佢腸胃炎, 跟住就無再約去自助餐, 而家又唔駛同佢去, 哈哈

伯爵府

畀面勳章

嗯~!同奶奶一齊住....
關係都OK~冇咩話唔開心...
不過你話好開心...又好似冇咩...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我同我99真係冇咩婆媳問題發生,
我99都係上一代俾自己99恰o既人,
但係冇咁對番我呢個新抱,
正因為佢俾99恰過,
反而對我呢個新抱好好,
每次返去食飯,都會煮我鍾意食o既野,
我99煮飯好叻,真係好有口福,
朋友都話我好好運有個好99

複式洋房

冇乜大過節,算唔算開心呢? 但自從阿b比左仍湊,一週見五天,而家只會覺得佢煩,但我份人又衰,唔開心或唔高興都刻晒係塊面上!!

伯爵府

如果冇我姑仔在到亞芝亞咗,我同99都相處愉快嘅,因我住US,佢住HK,我地好少見,返到黎我地會一齊去買餸,買D我仔女佢D孫鍾意食嘅嘢咁囉!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢話"一日一蘋果,醫生就係我,"
笑C我

語無倫次

別墅

其實姑仔呢個角色真係好麻煩,我都唔理佢既野, 佢又唔理我(因為就算煩我, 我都唔理佢)...
至於99, 講真佢真係對我幾好, 當我係佢個女看待....
所以我都好開心有個咁好既99...

祝大家生活愉快...

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

雖然我奶奶有時會呷吓個孫醋,但佢真係一位好奶奶!記得我生完,佢即刻特登請咗4個星期假幫我坐月,一日早午晚三餐,拾屋煮飯洗衫樣樣做哂!自覺好幸運!

洋房

同99一齊住左差唔多有2年....2年時間都唔覺有咩開心事...最激氣既買衫比佢仲比佢罵番轉...比個心肝佢當狗肺...開心就冇la...激死就真...

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 boey 於 09-8-22 19:43 發表

我都諗左一陣,真係無.........................
唔係講笑,真係一樣都無........................
我都好想知其他媽媽有無同99開心既野可以分享???

首頁

尾頁

跳至