意見反饋
義工

家事百科 今日: 7|主題: 36866

清潔馬桶用什麼清潔劑好?

複式洋房

國民生產總值:248

清潔馬桶用什麼清潔劑好?

過年將至,想好好清理一下廁所的馬桶,但是有好多黃色的污漬(陳年的)都洗不掉,唔知有冇特效清潔劑介紹?或者有其它好方法?

侯爵府

國民生產總值:20300

Re: 清潔馬桶用什麼清潔劑好?

我平時係用潔而亮洗刷廁所o架! 不過我通常一星期洗一次廁所, 所以廁所從來都唔會有黃色的陳年污漬。

男爵府

國民生產總值:9032

環保接龍勳章

用漂白水試下.我試過就得.但唔知陳年
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

男爵府

國民生產總值:8052

漂白水最有效!

大宅

國民生產總值:1088

你試下多霸道(綠色),我平時一星期到清潔一次。
珍惜眼前人[/url]

侯爵府

國民生產總值:23824

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我老公會去五金舖買支洗廁所水,我諗佢係d漒水
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

複式洋房

國民生產總值:248

多謝大家提供的方法.
Thanks!

子爵府

國民生產總值:11034

醒目開學勳章

我會係五金舖買支洗廁所水,係d漒水之類,但要小心d用。用少少然後come住個厠所蓋,隔一陣就拉水掣就得!

民房

國民生產總值:44

漂白水好好用的!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.