婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

原帖由 joannemak 於 09-8-25 16:56 發表
因為大家係情敵(愛上同一個男人)

伯爵府

原帖由 montana 於 09-8-24 13:54 發表

c6家人可以今日"筒"你一刀,聽日佢地可以"笑"住口當無事發生過,我自問真係做唔到同接受唔到呢 d雙面人,如果都同佢地一樣咁假,我諗大家會夾得到。

佢的一家係
我以前會好激動 &衝口而出 ,當然係佢的眼中我係十分衰啦!
現在"哦""好""hi""
眼帶黑超,耳又"龍".
日子很好過
講係咁講.
有時又係忍不住,又衰着.

男爵府

好媽媽勳章

兩公婆都會有嗌交既時候啦~ 更方況兩個女人, 梗係會多不滿. 我曾經聽過一個talk, 話女人同女人相遇, 大家會係十秒內就可以講出對對方既不滿.

大家對大家既不滿, 久而久之就會產生變化

大宅

環保接龍勳章

原帖由 montana 於 09-8-24 13:54 發表

c6家人可以今日"筒"你一刀,聽日佢地可以"笑"住口當無事發生過,我自問真係做唔到同接受唔到呢 d雙面人,如果都同佢地一樣咁假,我諗大家會夾得到。

同我一樣,我99話62都吾惱咯,我其實很想說,62吾惱我,但我惱62喔,俾佢當住幾百人面前鬧都係因為你咂,99,自己不尊重62,甚麼都不話俾62知,搞到好像我地不孝順。多得你99。

大宅

環保接龍勳章

最近,仔生日。99好早之前打來問點慶祝,我話family食飯咯,我book左枱訂了蛋糕,baby生日好快樂。c6舅父阿姨都私下走過來給了利是,(我都話不用),99話啊,呢兩封俾你先,費時忘了。我話多謝,其實不用,哈。頭一望,原來是c6的兩封信(唉)。

下文:62食完飯去行街,同我講,我都不知到是孫生日,見到個蛋糕才知。
然後拿1000元出來,話我無袋利是袋。
喔,99出來著到雀咁,但係完全無表示。:;pppp:
我真係感覺99好差。又來一單。:;pppp: :;pppp:

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 小草媽媽 於 09-8-28 11:23 發表
最近,仔生日。99好早之前打來問點慶祝,我話family食飯咯,我book左枱訂了蛋糕,baby生日好快樂。c6舅父阿姨都私下走過來給了利是,(我都話不用),99話啊,呢兩封俾你先,費時忘了。我話多謝,其實不用,哈。頭一望,原來是c6的兩封信(唉)。:i ...

咁我99都好識做,佢每年都會比生日"利是"c6同我個仔,不過係唔會比我姐

大宅

我99從來未比過生日利是我個女, 我估佢連我女幾時生日, 幾歲都唔知

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至