夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章

老公係你未婚前心目中O既白馬王子嗎?

初初見我老公O個時,睇佢唔順眼的,金毛長髮帶耳環粗眉成個壞人LOOK咁(我一定唔會鍾意呢D男仔,諗都唔會諗一定唔會嫁佢),後黎追我先剪短髮(我先覺得順眼靚仔)~~

象牙宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Re: 老公係你未婚前心目中O既白馬王子嗎?

外型 - 唔係我以前夢想個類型
內涵 - 係我鍾意個類型

子爵府

2019新春慶豚圓

唔係
第一次見打左個突...心諗一定冇可能係我杯茶
但相處落慢慢改變哂在我心目中o既形象, 順眼哂...

而家簡直係我個皇帝添啦.....
我~好~幸~福~呀~

伯爵府

好媽媽勳章

我老公100%唔係"白馬王子"型, but 之前試過搵過, 結果好hurt 我.

洋房

no

複式洋房

絕對唔係,我既白馬王子同佢岩岩相反,我初初見過老公(未拍拖個陣),好鬼死憎佢,把口又衰衰咁剩係識鬧我,我都試過同我心目中個類型拍過拖,外型似但無內涵,只靠個樣乜都死!
咩都唔識 寫道:
唔係
第一次見打左個突...心諗一定冇可能係我杯茶
但相處落慢慢改變哂在我心目中o既形象, 順眼哂...

而家簡直係我個皇帝添啦.....

大宅

@[email protected] 我老公簡正係我的白馬王子..最初不敢跟他開始, 因為他太好了, 沒可能是我可以擁有的類型. 老公萬歲!! ^0^

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

哈~我從來都無想過我會愛上呢個男人,
佢唔係我心目中的類型,又唔係有錢,靚仔,著衫又娘,又無共同嗜好,
我仲記得個時我返工佢黎搵我,我FD個家姐話:
[做咩有個呀叔黎搵KinKi]
而家講返比老公聽佢自己都笑 :lol:

大宅

唔係~~
我地識左好耐,無諗過會同佢結婚添呀~

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

唔係 (無論外型或性格)
只不過大家同埋一條屋邨長大,
慢慢日久生情而拍拖, 跟住結婚o

大宅

stkyo 寫道:
外型 - 唔係我以前夢想個類型
內涵 - 係我鍾意個類型

Same Same to me la, 因為我老公好聰明架, 而且人生閱歷豐富, 呢D係唔會係某D靚仔身上搵到既

複式洋房

睇邊段時期啦,初初拍拖嗰一年就係白馬王子,數年後結婚生仔,而家变咗肥豬王佬囉 :cry:

珍珠宮

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

Dear All:

佢吾係白馬王子,佢係未婚前就係啡馬王子架啦!

bettylam

NNN

大宅

宜家諗返轉頭, 我老公同我以前心目中o既白馬王子, 真係一點點關係都冇, 佢極其量係王子個隨從, 我都唔知點解會同佢開始, 論外在佢同白馬王子相反, 應有o既都冇, 論內在又唔係十分搶眼, 成日就得把口衰衰咁, 不過同佢一齊之後真係好開心, 就算冇節目困係屋企, 總之有佢係度就會好開心, 我諗我宜家對佢都可以用中晒毒嚟形容, 冇咗佢我諗我癲都似......

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

讀書果陣都冇乜留意佢, 到出黎做野, 佢開始追我, 先發覺佢高大, 強壯, 靚仔, 我的白馬王子...........
不過, 依家變左豬腩肉佬一名.....

大宅

我初初識我老公 覺得佢唔俾ar sir 拉返差館真係奇蹟ar 佢個衰樣又惡 又金毛 又耳環我見到都唔順眼 想打佢兩巴 後咪係埋一齊 不來佢得個look 簡直係白痴仔既化身 低能仔既表表者 後咪要見家長佢就汁返好個look lor 而家..........都已經係肥佬一名la 佢想做白馬王子........瘦左身先la wakakaka

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章

係呀!
第一次見佢時,覺好呢個男仔都好好樣下喎! 諗都無諗過佢會鍾意我呢~~~! 雖然我地中間有D波折,但後來都排除萬難! 今年已經踏入我們相識十四年了~不過,雖然佢E+成個「車房佬」咁款, 但o係我心目中,依然是我的白馬王子呢~ :mrgreen:
Childhood is journey, not a race.

別墅

絕對唔係 :cry:

複式洋房

我老公一直係我心目中既白馬王子.
果時佢好型仔,靚仔架.又成日哄我.鍚我.不過佢身邊都幾多女仔....
而家,佢就無咁講究.不過佢都仍然係我既白馬王子.

首頁

尾頁

跳至