論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

pls del

子爵府

Re: 如果比你發現......

曾問佢why要食避孕丸,for what

大宅

I will ask her seriously why she needs to take it. Warn her or I will send her back to the agent. They have some skills to push her to tell the truth.

子爵府

可能唔係一定用黎避孕o既...
食左可以防經痛同防暗倉...

我~好~幸~福~呀~

大宅

是否快要 放大假回鄉?? 我工人在放大假回鄉前2-3個月開始食避孕丸, 她說不想意外有BB.

子爵府

你點check 到架? 如果係check 佢個櫃桶而發現, 就唔可以直接問佢喎! 同埋佢係自己買定係醫生比架? 如果係醫生比都放心d!

不過係避孕丸都可以治其他病, 都係睇定d 先, 免得怪錯好人!
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

男爵府

男爵府

睇到吟多野,我係你, fire 左會安樂D

大宅

CPY.
如果心內有刺, 好難再好好相處. 要想清楚再繼續用.

大宅

咁既工人炒得啦.佢黎香港唔係打工,係顧住搵男人.分分鐘大埋肚到時想炒都唔得.

男爵府

好媽媽勳章

一定要炒呀,嘩,咁都得,容咩易惹埋性病返來呀
一定要炒

首頁

尾頁

跳至