夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

和老公睡姿的演變~

拍拖時: 要擁著他才能睡, 而且一點兒也不覺得辛苦~!!
結婚後: 其實半年都未夠, 但已經兩個人各佔一邊床, 向自己 的方向側身睡, 擁著也是有的, 但維持不到5分鐘, 已經覺得好唔舒服........ 頂唔順~~ .......... 好像 "進化" 得太快了一點........

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

Re: 和老公睡姿的演變~

由拍拖到結婚我都鐘意擁著老公訓架!
不過多數唔會維持到天光,
由期佢個晚訓訓下發出鼻x聲時,
我就會背住佢訓,平時多數在佢手脾上訓,
若佢背住我,我都會擁著佢訓架

大宅

如果遲d越來越唔舒服,會唔會飛佢去做廳長?哈哈~~ :mrgreen:

大宅

拍拖個時我都唔會攬住我老公訓呀~
因為我覺得好唔舒服呀~
就算攬都係一陣呀 :-|

禁止發言

別墅

:idea:
[img align=left]http://tinypic.com/2ik9wx[/img]

別墅

爾淳小主 寫道:
拍拖時: 要擁著他才能睡, 而且一點兒也不覺得辛苦~!!
結婚後: 其實半年都未夠, 但已經兩個人各佔一邊床, 向自己 的方向側身睡, 擁著也是有的, 但維持不到5分鐘, 已經覺得好唔舒服........ 頂唔順~~ .......... 好像 "進化" 得太快了一點........

我同我老公都係咁......以前點都話唔辛苦,而家抱一陣都話手痺......呢個係咪男人既通病呢? :evil:
:-D 幸福是當我擁有你 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/fibe001/album?.dir=/861c

首頁

尾頁

跳至