嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

打左4個月個支混合針後........昏睡???

我個bb打完支針,差唔多訓左成20hrs,同唔食奶.....係唔係正常架.....
noniki

大宅

Re: 打左4個月個支混合針後........昏睡???

下.........請問你係咪係政府打ga 0甘恐怖 我bb之前打兩枝頭一日係呆呆地 then慢慢冇野ga la wor 死la佢過年前都要打第3枝 我好驚ar 一陣佢唔舒服點算ar 過年ar/.\

等待驗證會員

琳琳豬媽 寫道:
下.........請問你係咪係政府打ga 0甘恐怖 我bb之前打兩枝頭一日係呆呆地 then慢慢冇野ga la wor 死la佢過年前都要打第3枝 我好驚ar 一陣佢唔舒服點算ar 過年ar/.\

係呀....我係健康院打架.....之前個2支都冇野既....唔知點解會咁....我打電話返去問,姑娘話會冇胃口,but佢話正常唔會昏睡....咁我諗住同bb睇私家....但係我睇開個e生開3:30pm
宜家我好驚呀....都唔知bb有咩事.......
noniki

侯爵府

快d帶bb睇下醫生啦~我仔仔尋日都打咗第三枝,但係就係累d,不過唔會訓咁耐囉~

我家有隻曳曳豬

民房

you better call the nurse and go to see the doctor....
It's abnormal!! By the way, does your baby has fever?

大宅

我bb都打左但無事發生!今次重無發燒tim!可能我之前比左涼茶佢飲啦!
希望你bb會無事啦!

首頁

尾頁

跳至