論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

好冇比BB D相比工人

我同個印印關係唔係幾好,因為我發現她偷錢,我已出了warning letter,而佢就快約滿。但佢話想攞BB D 相作為留念之用,你地話好冇比佢呢﹖ ?-(

男爵府

好媽媽勳章

Re: 好冇比BB D相比工人

我一定不會比

男爵府

我都唔會比.

如果諗佢衰d,佢想做d衰野.佢都可以問人借相機跟住自己晒.

水晶宮

就算你唔比, 個工人趁你不在家時自己同阿b影, 佢都係會有bb ge 相wor. 好似我工人咁, 佢有時會同bb在家影相, 仲會晒番出黎比我睇添呀!
christinatse 寫道:
我同個印印關係唔係幾好,因為我發現她偷錢,我已出了warning letter,而佢就快約滿。但佢話想攞BB D 相作為留念之用,你地話好冇比佢呢﹖ ?-(

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

俾我都擔心萬一工人用bb幅相去 "落降頭"咪大件事 ?
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

男爵府

in yr case, it is better not give to her

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一定唔俾, 不過就防不勝防, 佢喺屋企同bb影咗你都唔知.

洋房

佢要BB的相有什麼企圖呢﹖唔會落到降頭掛!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

話講返轉頭, 如果yanyan要落降頭, 唔駛相都落到啦! 煮飯,煲湯, 攞頭髮指甲, 舊衫.....etc. 驚得幾多? ?-( 可能佢真係鈡意bb, 不過我始終都唔會俾相佢.

大宅

bb兩個月時印印都已經想要bb張相,bb未出世佢鐘意同我們家那隻狗,又要了狗仔相!我見佢本相簿有keep到前僱主一家d相,個前boss又間中寄信比佢,我又見佢好錫bb同隻狗,於是我都比左佢 :lol:

洋房

如果佢真係鍾意就無所謂,但係佢之前偷咗我隻DVD,係錄影咗BB的日常生活情況,而佢亦知道會錄影。問佢點解要偷錄影帶,佢話就快完約,想留DVD作記念,你話點信得過佢呀! ?-(

首頁

尾頁

跳至