夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我老公要我補救?!

我同他分開了半年,有一個12歲小朋友。
之前佢做出好多令我不安ge事,包括:同ex 女朋友(當時她已婚)愛火重燃,最終又比我知道她有他的新手機號碼。喜歡玩車,冇錢就偷偷地同銀行借。對女兒及小動物(係佢要買)不多理。佢收工放假都冇尼答"sharp"。又上綱識女仔。又睇雞綱,仲選擇近佢返工果頭d雞ge資料。

我後來send了email說我不快,佢只是fu衍,仲以為自己冇錯。

所以我一氣之下叫了他走!

佢現在在佢個朋友度住,佢走左GE初期,仲說 : [佢而家好自由,好開心。] 我都廢事理佢。

佢唯一優點就係尼半年佢都有比家用(不過就少D)。

事源係咁GE。
昨日佢用MSN MESSENGER和我對話,問我今個月計埋什費,家用共比幾多。我報了一個數給他,他問我包括什麼費用。
我說:[其中係我很久以前幫你買的人壽保險。而那份保險係當作還錢給我之用。而現在層樓仲係我同你都有名GE。]
他說 :[而家唔洗供啦!因為層樓佢唔要喇!]
跟住佢就問我地兩人GE關係,他說 : [我走得出,就唔會返尼!(尼句在佢走GE初期都曾說過)]
我說 : [我知!我唔會迫你!因為當時我覺同你一起有危險!]
佢問:[危險?]
我回應返佢的所作所為而令我感到危險!
他就話我講來講去都係尼D,想一起都冇用喇!又冇去做野補救,過左年去家事法庭見WOR!
我心諗,係你問我GA MA?而且我有什麼要補救呀? ?-( ?-(

別墅

Re: 我老公要我補救?!

你咪直接問佢,點解係你要去補救囉!如果佢你想走點補救都無用,若唔想走就唔會要你出口啦!
[img align=left]http://tinypic.com/2ik9wx[/img]

別墅

不過,你好叻,好堅強
[img align=left]http://tinypic.com/2ik9wx[/img]

男爵府

如果你無你老公都ok, 不要番轉頭, 去尋找你下半生既幸福吧. 如果你仍好需要你老公, 咁你用你既下半生去赌囉.

以上只是我個人意見.不要見怪.

伯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

若你已經選擇放棄呢段婚姻, 佢講咩你又駛咩去研究吖
總之佢到時到候比錢就得啦!
一夜夫妻百夜恩..佢反轉豬肚到咁樣, 說話毫不留情, 連朋友都不如, 唔好再理佢講咩喇, 唔值得為佢而唔開心啦!

祝你 早日收拾心情 挺起胸膛 憑此經驗 好好掌握你未來既幸福

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

無錯!你好堅強
我都覺得呢個男人唔值得你去愛

首頁

尾頁

跳至