夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

有無做過D對唔住老公的事??

我腳個紋身係為左第2個男人紋,但我呃佢,覺得好對唔住佢,不過話佢知佢實唔開心,呢個祕密仲要呃佢一世 :cry:

別墅

Re: 有無做過D對唔住老公的事??

有!

男爵府

easonkinki 寫道:
我腳個紋身係為左第2個男人紋,但我呃佢,覺得好對唔住佢,不過話佢知佢實唔開心,呢個祕密仲要呃佢一世 :cry:

can you wash the 紋身 off? or change the design to something meaningful to you and your 老公? agree that you should keep the secret forever, men are 'siu hei'

男爵府

畀面勳章

絕冇 :mrgreen:

洋房

easonkinki 寫道:

我個人認為你無做過d乜野事對唔住你老公
無錯~呃佢係唔(arm),但唔係你所講o既(對唔住老公的事)囉,而你俾佢o既答案都呃左佢...咪繼續囉
同埋依個紋身都已經係過去式啦,唔好成日諗住啦,咪盞令到自己唔開心,放開d啦

我都有一個依一世都一定唔會講俾我老公知o既秘密架,俾佢知佢一定會好好好好好唔開心(絕對嚴重過你o個個秘密),不過都係過去o既野,所以我決定一世都唔俾佢知囉

禁止訪問

男爵府

有架, 有一次吾覺意比左d生左虫既麥皮老公食, 食到佢肚痾囉, 仲要係我細妹都有食架, 二個都肚痾, 攪到我有d內疚.
該用戶已被刪除

大宅

笑到噴湯

monalam 寫道:
有架, 有一次吾覺意比左d生左虫既麥皮老公食, 食到佢肚痾囉, 仲要係我細妹都有食架, 二個都肚痾, 攪到我有d內疚.
지훈아,오빠,나는 영원히 너를 보호한다!fighting! http://myhome.hanafos.com/~libra69/2004_kbs_music_awards.wmv

男爵府

有,不過係幾年前,一時週轉唔寧,係佢銀包偷了5百蚊,之後

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

無喎 :mrgreen:

大宅

我都有一個依一世都一定唔會講俾我老公知o既秘密架,俾佢知佢一定會好好好好好唔開心(絕對嚴重過你o個個秘密),不過都係過去o既野,所以我決定一世都唔俾佢知囉

Oh!!! Very serious!!!

別墅

以前唔,將會有,想用家用錢供減肥。

象牙宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

monalam 寫道:

笑C我, 後尾佢哋知唔知? :mrgreen: :mrgreen:

大宅

無 !

男爵府

有掛, 因為我間唔中都會亂使錢.

侯爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

無呀!
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

大宅

yes.....但係初初拍拖果陣....but過去o既野我唔會講俾我老公...我覺得now and after 愛佢多d因唔再對唔住佢就當補償lor!!

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

而家無,唔知第時有無!

首頁

尾頁

跳至