影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

OH~~~~MARTIN未死架!?!?
我家有個跆拳小子,仲有影后妹妹

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

唓........假既.........
我家有個跆拳小子,仲有影后妹妹

大宅

原帖由 coby@ 於 09-8-26 20:52 發表
OH~~~~MARTIN未死架!?!?

吓..比個假希望阿蓮呀

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

可能真係會有 happy ending 呢

路遙知馬力,日久見人心!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

真係未死~仲要係奸角,跟住會對付爽!!!

原帖由 chelsealily 於 09-8-26 20:59 發表
會唔會真係未死呢?
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

原帖由 chelsealily 於 09-8-26 21:28 發表
黃子華見到親生亞媽...
但雪妮一d唔認得佢

但係呀仔見到親生呀媽呢part就真係有啲睇到火都嚟囉,有乜理由雪妮知到佢叫"麥提爽",都仲唔記得佢係自己個大仔?

係咪真係當啲觀眾低低地架

大宅

原帖由 wong2323 於 09-8-26 21:20 發表
真係未死~仲要係奸角,跟住會對付爽!!!

真係?

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

原帖由 白活 於 09-8-27 23:26 發表

真係?

tvb網:
http://programme.tvb.com/drama/yourehired/cast/229

張國強 飾 何問天
角色資料
職業:上市公司主席
...............................問天儲足資本重返商界,重現人間,和妻子慕蓮重逢,並一起回港,和爽重逢,問天卻沒有怪責爽之意,明白爽當日的收購只是商業決定,表面和爽一笑泯恩仇,其實另有部署。

原來問天知悉淼淼和爽因為感情決裂,更與爽成為商場上的敵人,暗中引導淼淼施展他的財技,令爽面對前所未有的困境,此時問天的妻子慕蓮驚悉淼淼幕後原來由問天所操縱,問天的所作所為,令慕蓮感到痛心,夫妻感情出現前所未有的危機,而慕蓮也早已非昔日的不知世情的家庭主婦,因為她從爽身上已從中領悟到白武士精神,認為做生意不一定以錢為最終目的。慕蓮卒以自己的信念,向問天動之以情,希望問天別再執迷不悟,沉淪在名利場中. ..
唵嘛呢叭咪吽      

超級版主

原帖由 白活 於 09-8-27 23:24 發表

但係呀仔見到親生呀媽呢part就真係有啲睇到火都嚟囉,有乜理由雪妮知到佢叫"麥提爽",都仲唔記得佢係自己個大仔?

係咪真係當啲觀眾低低地架 ...

可能改左名!
唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

係...改左名,佢原本叫麥小明

大宅

原帖由 wong2323 於 09-8-28 17:48 發表

可能改左名!

但我好似有印象,阿爽嘅爸 & 媽 都係係佢細個嘅時候叫佢做"阿爽"架喎,今晚預告又話佢原名叫"麥小明",都唔知係咪我睇到思覺失調呀

首頁

尾頁

跳至