美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 wai001 於 09-9-28 22:24 發表
我之前有用過一些日本brand 類似black head out balm o既 product, 佢地係在洗臉前用少少按摩個nose, 然後再用d facial wash 洗臉,得閒用下,要用好一排,個nose 上d 黑頭自然會少好多啦!!!

但我仲未開始用innisfree ...
要持久性使用才見效.

珍珠宮

Yes, absolutely!!!
You can't see the different for only one try!!!
原帖由 Lai藍Ka睿mama 於 09-9-28 23:29 發表
要持久性使用才見效.
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

我d同事都有興趣叫我同佢地group 埋一齊買wor!!!
原帖由 wai001 於 09-9-25 14:34 發表
引自駿盈國際貿易有限公司負責人回覆之電郵內容如下:

我們每次批發每種貨品不小於10件或總額不小於 $3,000.
Thanks!

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

inisfree d skincare

珍珠宮

最愛用innisfree d sleeping mask!!!

大宅

原帖由 Ivy124 於 09-9-25 20:26 發表
我都同駿盈買開野..WINE SLEEPING MASK我都買過但都無$6X咁平..如果你地一齊同佢訂紅酒LINE..預我一份呀~
請問駿盈係邊度架?有無設零售架?thanks!

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我昨晚用咗

innisfree WINE SLEEPING MASK, 可能天氣的問題, 今朝T字位有油光, 感覺好立.

又可能我用的base問題, 我係用極潤的護膚水 + 精華素 再加 wine sleeping mask .
生日月, 開心過

水晶宮

Wai : 我無買到眼霜呀, 執錯咗三文魚籽眼mask, 因真係太急, 時間唔夠.

請問你有無眼霜好介紹, 我託朋友再買
生日月, 開心過

水晶宮

昨晚我又試新嘢. 我開咗innisfree O2 mask pack來用, 清潔完毛孔真係好似干淨咗. 之後再用謢膚水, 再fu 紅酒sleep mask. 但係仲差, 可能天氣好熱, 好立. 十二點幾立到出油, 我忍唔住洗咗佢, 咁先舒服晒. 真係要等天氣涷D先來試.
生日月, 開心過

珍珠宮

Check out the link follows:
http://www.imegabeauty.com

The company can provide wholesale & retail as well, but really the retail price is a bit higher than the wholesale price!!!

原帖由 凱琳 於 09-11-8 18:57 發表
請問駿盈係邊度架?有無設零售架?thanks!

珍珠宮

innisfree 7 herbs whitening eye essence + innisfree lavender moisture eye cream

原帖由 雪文 於 09-11-9 16:56 發表
Wai : 我無買到眼霜呀, 執錯咗三文魚籽眼mask, 因真係太急, 時間唔夠.

請問你有無眼霜好介紹, 我託朋友再買

水晶宮

Thank you .
請問呢隻呢 ? 呢三隻邊隻會啱我多D. 我眼底有些乾紋, 無黑眼圈.

Innisfree Olive Real Eye Cream

原帖由 wai001 於 09-11-10 17:00 發表
innisfree 7 herbs whitening eye essence + innisfree lavender moisture eye cream
生日月, 開心過

水晶宮

同埋揾朋友買的話, innisfree方便D是嗎 ? Skinfood係玻璃包裝, 要包得好小心咁拎返香港.

原帖由 wai001 於 09-11-10 17:00 發表
生日月, 開心過

民房

回覆 129# 雪文 的文章

長老, 請教一下, 隻O2 mask, 是否適合成面用呢? 你但話'仲差'是隻Sleeping pack, 定係隻O2 呢?

首頁

尾頁

跳至